Biografije po abecedi: A, B, C, Č, Ć, D, Dž, Đ, E, F, G, H, I, J, K, L, Lj, M, N, Nj, O, P, R, S, Š, T, U, V, Z, Ž

Adil Maksutović Biografija

Mlada zvezda u „meteoritskom“ usponu, koja sa samo dva albuma i hit singlovima „Ne mogu bez tebe ja“ i „Nikada“ sigurno gazi stazom uspeha do najvećih muzičkih visina. Rođen je u Beogradu, gde je mnogo godina „sticao pevačku reputaciju“ i velikom brzinom postao popularan pevač.

Ogroman i širok repertoar svih muzičkih pravaca, pažljivo je koncipiran sa Adilovim vokalom, koji je svakoj pesmi davao jednu novu savršenu formu i time je sticao veliku popularnost i veliku armiju novih obožavalaca i poštovalaca gde god da je nastupio.

2008. godine, Adil Maksutović izdaje svoj album prvenac, koji je imao zavidan uspeh kod publike. Pesma „Ne mogu bez tebe“ bila je na mnogim listama širom zemlje i čula se na mnogim radio stanicama kod nas, a i u okruženju.

Drugi po redu album „Ljubi me po sećanju“ u izdanju City Records-a sa 8 pesama, još više ga je popularisao i time je na našoj estradi zauzeo jedno od vodećih mesta koje mu zaista i pripada.

Adil je već jedan od najpopularnijih pevača beogradskog noćnog života. Nastupa u najelitnijim beogradskim klubovima. Adilov nastup simbolizuje pravu zabavu do ranih jutarnjih sati, uz obavezni brzi ritam hitova narodne muzike, pevačicu i odličan prateći bend! Njegov glas nikoga ne ostavlja ravnodušnim, njegove pesme bude najlepšu emociju!

Ovaj mladi umetnik vedrog duha, iskren i otvoren, svojom upornošću i bespoštednim radom nezadrživo napreduje i postaje još slavniji i time razvija i usavršava svoju muzičku karijeru.

loading...

Najtraženije

Lista najlepših Srpkinja

Kao uvod u ovaj interesantan izbor napomenućemo da sama činjenica da se neko nalazi na ovoj listi govori više od bilo kog ranga. Verujemo da svaka od ovih lepotica zaslužuje prvo mesto, ali ekipa portala Poznati.info je sastavila listu … [više]

Najlepši pevači na domaćoj estradi

Naši posetioci su izabrali najlepšeg pevača na domaćoj estradi! Glasao je veoma veliki broj posetilaca ovog sajta, a neizvesnost je trajala do samog kraja. Posetioci su posle rešili tko je za njih najlepši pevač na estradi. 1) Nikola … [više]

Najlepše pevačice na domaćoj estradi

Srbija ima mnogo lepih pevačica koje imaju velik broj obožavaoca koji ih prate po njihovim koncertima. Da bi sve bilo mnogo zanimljivije rešeno je da se proglasi najlepša pevačica na domaćoj estradi, a u tesnom takmičenju pobedila je Ceca … [više]

Comments

  1. KOJ TI JE PRAVI PROFIL NA Facebook obozavam tebe i tvoje pesme a naravno VOLIM TVOJE GLASNE ZICE 😀

  2. sandra46 says:

    koliko adil ima godina

Komentiraj

*