Boris Novković: Uskoro koncert u Srbiji

boris novkovic Boris Novković: Uskoro koncert u Srbiji

Boris Novković ekskluzivno za naš web sajt govori o svom novom albumu, životu, karijeri. Saznajte kako teku pripreme za novi album i kada Boris planira da održi koncert u Srbiji. Da li postoji nešto što još uvek nije ostvario u svojoj karijeri, a i čemu duguje mladalački izgled.

Prošlo je dve godine od poslednjeg albuma “Zapisan u tebi” koji je veoma dobro primljen kod publike. Da li trenutno radite na novim numerama i albumu?
- Ja sam također izuzetno zadovoljan sa odazivom na album “Zapisan u tebi” a ovih dana ulazim u studio i krećem u snimanje novog albuma. Za sada samo mogu reći da će album biti još rockerskiji i žešći od predhodnog i da će se osim ljubavnih baviti malo i socijalnim temama kao što su kriza morala u društvu , otuđenost ljudi i potrošačko društvo.

Svoju uspešnu karijeru ste započeli jos 1986. godine, a do sada ste objavili čak 16 albuma, osvajali ste brojne nagrade na festivalima, učestovali na Evroviziji… Da li postoji neka želja koju još uvek niste ostvarili u svojoj profesionalnoj karijeri?
- Postoji ona krajnja i glavna to bih nazvao ciljem a ne željom, a on je da sa 60 godina budem u isto tako dobroj formi kao danas i koncertno i diskografski aktivan možda čak i aktivniji tada ću samom sebi reći da sam ostvario ono što sam htio.

Šta smatrate najvažnijim što vam se do sada dogodilo u životu?
- U svakom slučaju sklad između vlastitog uma i duha jer to je jedini način da ostvariš vlastite ciljeve i budeš slobodan. Upravo ta sloboda je ono najvažnije.

U mladosti ste aktivno trenirali fudbal. Da li se i dalje bavite rekreativno nekim sportom?
- Bavim se, možda i previše za svoje godine 2 do 3 puta tjedno igram nogomet i 2 puta tjedno trčim po 8km.

Devojke ali i one malo starije dame ne mogu da ostanu ravnodušne na Vaš izgled, a čak i navode da izgledate kao dvadesetogodišnjak. Čemu dugujete taj dobar izgled?
- Dio odgovora stoji svakako u predhodnom pitanju, a izgled je uvijek i odraz duha u fizičkom tijelu. Potrebno je svakako dosta odricanja i asketskog života ali sve ima svoju cijenu.

Prošle godine ste održali uspešan koncert u “Sava Centru”. Da li će publika u Srbiji imati uskoro ponovo prilike da vas vidi i čuje uživo?
- Svakako, uvijek sam isticao da je Beograd odigrao važnu ulogu u mojoj karijeri jer je kao medijski centar stao iza mene i dao mi veliku podršku na početku. Generalno publika u Srbiji me uvijek odlično prihvaća i rado joj se vraćam. Već ove ili početkom iduće godine krenut ću u koncertnu promociju novog album i svakako se vidimo uskoro.

Najtraženije

JK

Jelena Karleuša uputila otvoreno pismo Ceci

Iako je Jelena Karleuša prestala da piše kolumnu za "Kurir", to je nije sprečilo da na svom facebook profilu objavi novi tekst kojim ovoga puta pored Mire Škorić žestoko napada i Cecu Ražnatović Da ne okolišam puno, nemam … [više]

karleusa

Jelena Karleuša: Keva vam je, bre, glupa, ružna i nepismena

Nova kolumna Jelene Karleuše koju piše za dnevni list "Kurir" će izgleda dići još više prašine nego prethodne. Naime, Jelena se nije libila da svima odgovori na komentare, ali prozove i one koji su je hvalili i one koji su je kudili. A šta … [više]

karleusa-tosic

Jelena Karleuša o Paradi ponosa bez dlake na jeziku

Jelena Karleuša se u svojoj kolumni za list "Kurir" osvrnula na Paradu ponosa koja je juče održana, pa je tako sa čitaocima otkrila i svoje najitimnije tajne i svoje viđenje celog događaja, bez dlake na jeziku. Koristiću svakodnevni … [više]

Komentari

  1. VOJNIK kaže:

    KAKO SU ODVRATNI I GADNI OVI PJEVACI. OD SEVERINE PA DO BORISA.

Komentiraj

*