Branislav Lečić i Nina Radulović: Ljubav ne poznaje godine

nina radulovic1 Branislav Lečić i Nina Radulović: Ljubav ne poznaje godine

Gorica Radulović, majka atraktivne voditeljke Nine Radulović je izjavila da joj uopšte ne smeta što joj je zet čak 31 godinu stariji od njene ćerke i da se raduje svadbi koja je zakazana za sredinu oktobra.
– Naravno da nisam protiv Nininog braka sa Branislavom. Koja majka bi rekla da je protiv udaje svoje ćerke, čak i da jeste? Presrećna sam što se moja jedinica udaje i što ću uskoro postati baka.
– Nina je pronašla čoveka kojeg voli i nemam razloga da budem protiv njihove veze, a smatram da godine u celoj priči ne igraju nikakvu ulogu. Već pune 24 godine podržavam svoju ćerku zato što je ispravna, pametna i poštena devojka, pa ću biti pored nje i u najvažnijem trenutku u njenom životu – Izjavila je za list “Kurir” Gorica Radulović, Ninina majka.

Podsetićemo Branislav Lečić je rođen 25. avgusta 1955. godine u Šapcu, a diplomirao 1978. godine, tj. čak 8 godina pre rođenja Nine Radulović koja je rođena 15. aprila 1986. godine u Beogradu.
Ali ako tašta nema ništa protiv, zabava može da počne jer (iako će ovo možda zvučati kao izlizani kliše) ljubav ne poznaje godine.

Izvor: Kurir, Poznati Foto: Kurir

Najtraženije

JK

Jelena Karleuša uputila otvoreno pismo Ceci

Iako je Jelena Karleuša prestala da piše kolumnu za "Kurir", to je nije sprečilo da na svom facebook profilu objavi novi tekst kojim ovoga puta pored Mire Škorić žestoko napada i Cecu Ražnatović Da ne okolišam puno, nemam … [više]

karleusa

Jelena Karleuša: Keva vam je, bre, glupa, ružna i nepismena

Nova kolumna Jelene Karleuše koju piše za dnevni list "Kurir" će izgleda dići još više prašine nego prethodne. Naime, Jelena se nije libila da svima odgovori na komentare, ali prozove i one koji su je hvalili i one koji su je kudili. A šta … [više]

karleusa-tosic

Jelena Karleuša o Paradi ponosa bez dlake na jeziku

Jelena Karleuša se u svojoj kolumni za list "Kurir" osvrnula na Paradu ponosa koja je juče održana, pa je tako sa čitaocima otkrila i svoje najitimnije tajne i svoje viđenje celog događaja, bez dlake na jeziku. Koristiću svakodnevni … [više]

Speak Your Mind

*