Biografije po abecedi: A, B, C, Č, Ć, D, Dž, Đ, E, F, G, H, I, J, K, L, Lj, M, N, Nj, O, P, R, S, Š, T, U, V, Z, Ž

Darko Lazić biografija

Darko Lazić je još jedna zvezda koja je uspela da privuče pažnju mnogih kada se takmičio na šou “Zvezde Granda”. Bio je to veliko momenat za njega jer je uspeo da pobedi i tako započne muzičku karijeru.

darko lazic Darko Lazić biografija

Darko Lazić je rođen 13. oktobra 1991. godine u mestu Brestač, a od svog je oca nasledio muzički talent. Već je kao mali pokazivao ljubav prema muzici i pevanju. Završio je osnovnu školu u Holandiji gde je živeo preko osam godina.

Završio je i frizersku školu tako može da radi mnogo toga. Mnogi koji ga poznaju govore kako se radi o komunikativnom mladiću koji je osvojio srca mnogih.

Pored pevanja njegova ljubav su i motori, a omiljena boja mu je zelena. Upravo zbog te ljubavi pevač je morao na sud jer je zabeleženo da je tokom snimanja šoa Zvezde Granda napravio nekoliko prekršaja.

Darko Lazić je jedan od najpopularnijih mladih pevača u Srbiji koji je sa pesmom “Korak do sna” ostvario veliki uspeh, a pesma je duže vreme bila na prvom mestu. Iako mu u muzici ide svako onako kako je hteo, u ljubavi mu neko vreme nisu cvetale ruže. Posle prekida sa devojkom bio je na granici depresije, a zbog čega je i smršao.

Njegove pesme su: “Srce od silikona”, “Idi drugome”, “Izaberi nekog da na mene liči”…

Autor: Sanja, Foto: Facebook

Najtraženije

JK

Jelena Karleuša uputila otvoreno pismo Ceci

Iako je Jelena Karleuša prestala da piše kolumnu za "Kurir", to je nije sprečilo da na svom facebook profilu objavi novi tekst kojim ovoga puta pored Mire Škorić žestoko napada i Cecu Ražnatović Da ne okolišam puno, nemam … [više]

karleusa

Jelena Karleuša: Keva vam je, bre, glupa, ružna i nepismena

Nova kolumna Jelene Karleuše koju piše za dnevni list "Kurir" će izgleda dići još više prašine nego prethodne. Naime, Jelena se nije libila da svima odgovori na komentare, ali prozove i one koji su je hvalili i one koji su je kudili. A šta … [više]

karleusa-tosic

Jelena Karleuša o Paradi ponosa bez dlake na jeziku

Jelena Karleuša se u svojoj kolumni za list "Kurir" osvrnula na Paradu ponosa koja je juče održana, pa je tako sa čitaocima otkrila i svoje najitimnije tajne i svoje viđenje celog događaja, bez dlake na jeziku. Koristiću svakodnevni … [više]

Comments

  1. darko care tvoje pesme su siper kao i ti sve naj naj cmook

Speak Your Mind

*