Biografije po abecedi: A, B, C, Č, Ć, D, Dž, Đ, E, F, G, H, I, J, K, L, Lj, M, N, Nj, O, P, R, S, Š, T, U, V, Z, Ž

Darko Lazić biografija

Darko Lazić je još jedna zvezda koja je uspela da privuče pažnju mnogih kada se takmičio na šou „Zvezde Granda“. Bio je to veliko momenat za njega jer je uspeo da pobedi i tako započne muzičku karijeru.

darko lazić

Darko Lazić je rođen 13. oktobra 1991. godine u mestu Brestač, a od svog je oca nasledio muzički talent. Već je kao mali pokazivao ljubav prema muzici i pevanju. Završio je osnovnu školu u Holandiji gde je živeo preko osam godina.

Završio je i frizersku školu tako može da radi mnogo toga. Mnogi koji ga poznaju govore kako se radi o komunikativnom mladiću koji je osvojio srca mnogih.

Pored pevanja njegova ljubav su i motori, a omiljena boja mu je zelena. Upravo zbog te ljubavi pevač je morao na sud jer je zabeleženo da je tokom snimanja šoa Zvezde Granda napravio nekoliko prekršaja.

Darko Lazić je jedan od najpopularnijih mladih pevača u Srbiji koji je sa pesmom „Korak do sna“ ostvario veliki uspeh, a pesma je duže vreme bila na prvom mestu. Iako mu u muzici ide svako onako kako je hteo, u ljubavi mu neko vreme nisu cvetale ruže. Posle prekida sa devojkom bio je na granici depresije, a zbog čega je i smršao.

Njegove pesme su: „Srce od silikona“, „Idi drugome“, „Izaberi nekog da na mene liči“…

Autor: Sanja, Foto: Facebook

loading...

Najtraženije

Lista najlepših Srpkinja

Kao uvod u ovaj interesantan izbor napomenućemo da sama činjenica da se neko nalazi na ovoj listi govori više od bilo kog ranga. Verujemo da svaka od ovih lepotica zaslužuje prvo mesto, ali ekipa portala Poznati.info je sastavila listu … [više]

Najlepši pevači na domaćoj estradi

Naši posetioci su izabrali najlepšeg pevača na domaćoj estradi! Glasao je veoma veliki broj posetilaca ovog sajta, a neizvesnost je trajala do samog kraja. Posetioci su posle rešili tko je za njih najlepši pevač na estradi. 1) Nikola … [više]

Najlepše pevačice na domaćoj estradi

Srbija ima mnogo lepih pevačica koje imaju velik broj obožavaoca koji ih prate po njihovim koncertima. Da bi sve bilo mnogo zanimljivije rešeno je da se proglasi najlepša pevačica na domaćoj estradi, a u tesnom takmičenju pobedila je Ceca … [više]

Comments

  1. darko care tvoje pesme su siper kao i ti sve naj naj cmook

Komentiraj

*