Dragan Mjau Marinković: Svaka roba ima svoga kupca

maca1 Dragan Mjau Marinković: Svaka roba ima svoga kupca
U izboru za najomiljenijeg TV Voditelja, Dragan Marinković je odneo ubedljivu pobedu sa preko 60% glasova posetilaca sajta www.poznati.info. Naravno, kontaktirali smo popularnog voditelja koji trenutno vodi emisiju “Mjau Show” na Televiziji Pink, a koja pored gostovanja poznatih ličnosti pruža i osvrt na dešavanja na Farmi, čiji je prošlogodišnji učesnik i finalista bio upravo Dragan Marinković Maca. Baš zbog toga pitali smo ga da li bi ponovo ušao na Farmu, šta misli o kolegama voditeljima i da li će se možda kao i njegova koleginica Nikolina, oprobati kao pevač.

Na našem web sajtu ste pobedili u izboru za najomiljenijeg voditelja u Srbiji, kako Vam prija ta titula?
- Sama reč titula je vrlo prijatna, a kamoli biti nosilac te titule. Hvala glasačima, imaju ukusa.

Vaša nova emisija “Mjau show” prati i dešavanja na Farmi. Kada biste dobili veoma dobru ponudu, da li bi ponovo ušli na Farmu?
- Malo sam zatečen pitanjem, čim se konsultujem sa Draganom Milošević i Sašom Popovićem, odmah ću vam javiti. Molim vas ostavite me na miru.

Ivan Ivanović, voditelj TV Prva je vašu emisiju nazvao “Macino veče uz Ivana Ivanovića”.Na koji način komentarišete njegovu izjavu?
– “Macino veče uz Ivana Ivanovića”? Poziv na sex? Hmmmm…Šalim se. Želim mu sreću u njegovom budućem radu. Ivan i ja smo dve dijametralno suprotne osobe, neko gotivi njega, neko mene, svaka roba ima svoga kupca.

Vaša bivša koleginica Nikolina Pišek kako se piše po medijima snima duet sa Sašom Kovačevićem. Da li možda i od Vas možemo očekivati neka slična iznenađenja?
- Ja bih tako želeo da snimim duet, ali očigledno da niko nije zainteresovan. Verovatno ću sreću potražiti na Zapadu.

Da li stižete pored posla i porodičnih obaveza da se odmorite uz neki film i šta biste posetiocima našeg sajta preporučili da pogledaju osim Mjau show-a?
- Nažalost, tu vrstu luksuza zvanu dokolica, nemam. Ali jezdim ka njoj. Iskreno, preporučujem odlazak pored reke i blejanje u istu dok još traju ugodno topli dani.

Najtraženije

JK

Jelena Karleuša uputila otvoreno pismo Ceci

Iako je Jelena Karleuša prestala da piše kolumnu za "Kurir", to je nije sprečilo da na svom facebook profilu objavi novi tekst kojim ovoga puta pored Mire Škorić žestoko napada i Cecu Ražnatović Da ne okolišam puno, nemam … [više]

karleusa

Jelena Karleuša: Keva vam je, bre, glupa, ružna i nepismena

Nova kolumna Jelene Karleuše koju piše za dnevni list "Kurir" će izgleda dići još više prašine nego prethodne. Naime, Jelena se nije libila da svima odgovori na komentare, ali prozove i one koji su je hvalili i one koji su je kudili. A šta … [više]

karleusa-tosic

Jelena Karleuša o Paradi ponosa bez dlake na jeziku

Jelena Karleuša se u svojoj kolumni za list "Kurir" osvrnula na Paradu ponosa koja je juče održana, pa je tako sa čitaocima otkrila i svoje najitimnije tajne i svoje viđenje celog događaja, bez dlake na jeziku. Koristiću svakodnevni … [više]

Komentari

  1. monika kaže:

    Mislim da je dovoljno reci da Maca ima 120.000 fanova na facebooku!!! A Ceca 107.000.Pa vi razmislite ko je i sta je on_ Samo napred Maco legendo!!!

  2. pava knežević živković kaže:

    Ma čovjek je genije,divim mu se na izdržljivosti na farmi.Ekstra je,njega ne može da se ne voli,ne voi ga onaj ko ga ne razumije.Ko ga ne razumije i ne voli ni ne treba,jer nas je mnogo koji ga volimo.

  3. irfan kaže:

    maca ce biti nalupan od Milosa kao konj,zato što ga je plj uvao,psovao itd

Komentiraj

*