Biografije po abecedi: A, B, C, Č, Ć, D, Dž, Đ, E, F, G, H, I, J, K, L, Lj, M, N, Nj, O, P, R, S, Š, T, U, V, Z, Ž

Ekrem Jevrić Biografija

Ekrem Jevrić je rođen 25. oktobra 1961. godine u Plavu, Crnoj Gori. Oženio se 1985. godine i sa svojom suprugom Igbalom ima četiri sina:  Enisa, Nemrina, Hajrudina i Berata.  Pre nego što je postao poznat radio je kao taksista, fizički radnik, radnik na izoliranju cevi i još mnogo drugih poslova. Proslavio se pesmom „Kuća poso“ i postao svojevrsna youtube ikona. Njegov hit „Kuća, poso“ ima preko 5.500.000 pregleda na youtube-u. Takođe  je napravio photoshot za D&G gde je glumio krojača za šta je kako kaže plaćen 1000$. Bio je učesnik  treće sezone Farme. Gledamo ga ponovo u Farmi 4.

Suprugu Igbalu upoznao je na stari, tradicionalan način preko sestre koja ga je pozvala “na viđenje” gde se istog momenta zaljubio. Oženio se Igbalom 1985. godine i sa njom ima četiri sina: Enisa, Nemrina, Hajrudina i Berata. Godinu dana nakon rođenja najstarijeg sina Enisa, Ekrem Jevrić odlučuje da ispuni poslednju očevu želju i zajedno sa porodicom odlučuje da se preseli u Sjedinjene Američke Države, u potrazi za boljim životom.

Tamo žive pune dvadeset dve godine.
Pre nego što postaje poznat Gospoda Ekrem Jevrić, nakon sto je dobro savladao engleski jezik, počinje je da radi kao fizički radnik, pa onda taksista i još mnogo drugih poslova. Ipak, pravo uhlebljenje i dobar posao pronašao je na poslovima izolacije cevi za vodu i grejanje („Cower pipe isolations“), čime se bavi i danas. Dobar posao je omogućio da njegova supruga nesmetano podiže decu. Često sa suprugom Igbalom na vikend poseti neke druge Američke države, a omiljena im je Pensilvanija zbog prirodnih lepota.

Gospoda Ekrem Jevrić preko noći je postao internet senzacija, a o njegovoj popularnosti pisao je čak i britanski “Independent”. New York mediji su proglasili balkanskim Boratom, a Independent mu kao jednu od zasluga pripisuje i to da je svojim hitom ujedinio narode bivše Jugoslavije. Britanske novine opisuju i kako je šljaker iz crnogorskog Plava dočekan kao kralj kada se po prvi put od početka rata iz 90-ih vratio u domovinu. Na prostoru bivše Jugoslavije zvezda je, piše Independent, stekla status pravog celebrityja. O njemu raspravljaju muzički kritičari te ga pozivaju da peva na brojnim venčanjima. Ekrem je tražen i po američkim klubovima, pogotovo u gradovima gde ima puno iseljenika sa ovih prostora gde sa večnim sunčanim naočarima na nosu zabavlja publiku. Video klipovi sa tih večeri takođe su na YouTube-u postigli višemilionsku gledanost, a kada Ekrema pitate zašto je postao toliko popularan, on kaže: „Ljudi su očito prepoznali da pjevam čistu istinu“, piše Independent.

U Americi je nastavio pevačku karijeru, a na njegovim nastupima lokali su uvek puni. 2002. godine objavljuje prvi album “Igbala, Igbala, srce si mi dala”.  Njegov hit “Kuća, poso”  ima preko 11 000 000 pregleda, čime je postao svojevrsna YouTube ikona.

 

 

 

Poznati.info/ekrem-jevric.rs

Najtraženije

Jaca

Lista najlepših Srpkinja

Kao uvod u ovaj interesantan izbor napomenućemo da sama činjenica da se neko nalazi na ovoj listi govori više od bilo kog ranga. Verujemo da svaka od ovih lepotica zaslužuje prvo mesto, ali ekipa portala Poznati.info je sastavila listu … [više]

Nemanja Stevanovic

Najlepši pevači na domaćoj estradi

Naši posetioci su izabrali najlepšeg pevača na domaćoj estradi! Glasao je veoma veliki broj posetilaca ovog sajta, a neizvesnost je trajala do samog kraja. Posetioci su posle rešili tko je za njih najlepši pevač na estradi. 1) Nikola … [više]

emina jahović

Najlepše pevačice na domaćoj estradi

Srbija ima mnogo lepih pevačica koje imaju velik broj obožavaoca koji ih prate po njihovim koncertima. Da bi sve bilo mnogo zanimljivije rešeno je da se proglasi najlepša pevačica na domaćoj estradi, a u tesnom takmičenju pobedila je Ceca … [više]

Comments

 1. rambo546 says:

  to ekrem the best :):):)$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$444

 2. pera19 says:

  ekrem do pobede……

 3. Sramota,što su tako jednog,nepismenjakovića ubacili na farmu.Koji je on pevač,kao što se na farmi deklariše,majko moja mila.A dobro,ni ova večina tamo nije bog zna koliko bolja.A većeg buzdovana nisam ni video.

 4. goran says:

  ekrem najbolji

 5. djamango says:

  Jeste da zivi u USA ali vecu budalu nisam video niti cuo ako glumi svaka mu cast.

 6. Stanko says:

  Ekrem is the most famous and interesting as well as the best person on TV.

 7. ja bih volio da ekrem se kandiduje za presednika amerike i da pobedi naravno

 8. aleksandra says:

  hvala bogu pa nije pobedio…

 9. NOVINAR:,,Ekreme gde se nalazi kip slobode?“
  EKREM:,,Kip slobode,kip slobode se nalazi u Beogradu“

Komentiraj

*