Farma: Skandalozna svađa Tarota i Mema

U rijaliti šou “Farma” bilo je raznih svađa, ali ona koja se u petak popodne desila između Milana Tarota i Meme je prevazišla sve ostale

memo i tarot 560x367 Farma: Skandalozna svađa Tarota i Mema

U rijaliti šou “Farma” bilo je raznih svađa, ali ona koja se u petak popodne desila između Milana Tarota i Meme je prevazišla sve ostale!

Dva farmera su se sukobili jer je Tarot navodno ogovarao slikara iz Bosne. Njenu to nije prijalo pa su njih dvojica izgovorili jedan drugom psovke, uvrede i pretnje kakve nismo imali prilike da vidimo ove sezone.

Memo: ” Ako te čujem još jednom da tračaš go*no jedno… Kad ja počnem tračati oćeš ku*cu ikada ikom gledat zato što si go*no jedno. Sad ćeš videti kakvo sam ja go*no spermo jedna! Ideš iza leđa! Što mi nisi u lice rekao?”

Tarot: ” Ti si go*no. Šta u lice? Šta da ti kažem? Šta sam tračao svi znaju ko si i šta si šta se foliraš? Ti si smrdljivko.”

Memo: “Spermo jedna sv*šiću ti u usta!”

Tarot: “Go*no jedno! Puši ku*rac! Idi malo do kapije nisi dugo.”

Memo: “Nemoj me dirati sv*šiću ti u gu*icu zato što smrdiš! Ona go*na što si u gaće izbacio, to sam hteo da pojedeš. Vajaj se u g*vnima ako hoćeš, više me ne zanimaš. Mislio sam da si mi prijatelj, ali sad zaboravi na to.”

Tarot: ” Ni ti meni više nisi prijatelj. Ogovarao si me!”

Memo: “Kod koga sam te ogovarao, reci mi! Ti si valjda vidovljak. Zlate mi, sad ćeš da vidiš kome si se zamerio.”

Iako su se prisutni fameri nisu mešali u skandaloznu svađu, Vesna Rivas nije bila jedna od njih, pa je svojim upadicama još više razjarila dojučerašnje prijatelje.

Pogledajte video:

Izvor: Novosti.rs

Najtraženije

JK

Jelena Karleuša uputila otvoreno pismo Ceci

Iako je Jelena Karleuša prestala da piše kolumnu za "Kurir", to je nije sprečilo da na svom facebook profilu objavi novi tekst kojim ovoga puta pored Mire Škorić žestoko napada i Cecu Ražnatović Da ne okolišam puno, nemam … [više]

karleusa

Jelena Karleuša: Keva vam je, bre, glupa, ružna i nepismena

Nova kolumna Jelene Karleuše koju piše za dnevni list "Kurir" će izgleda dići još više prašine nego prethodne. Naime, Jelena se nije libila da svima odgovori na komentare, ali prozove i one koji su je hvalili i one koji su je kudili. A šta … [više]

karleusa-tosic

Jelena Karleuša o Paradi ponosa bez dlake na jeziku

Jelena Karleuša se u svojoj kolumni za list "Kurir" osvrnula na Paradu ponosa koja je juče održana, pa je tako sa čitaocima otkrila i svoje najitimnije tajne i svoje viđenje celog događaja, bez dlake na jeziku. Koristiću svakodnevni … [više]

Speak Your Mind

*