Biografije po abecedi: A, B, C, Č, Ć, D, Dž, Đ, E, F, G, H, I, J, K, L, Lj, M, N, Nj, O, P, R, S, Š, T, U, V, Z, Ž

Irina Radović biografija

Irina Radović je još jedna lepa srpska voditeljka koja gledaoce zabavlja raznim temama u svojim emisijama. Veliku karijeru TV voditeljke je započela na 3 kanalu RTS televizije, a posle toga je promenila kuću i nastavila da vodi druge emisije kao što je „Veliki brat“.

irina radović

Irina Radović rođena 2. maja 1976. godine u mestu Gornjem Milanovcu. Osnovnu i srednju školu je završila u Užicu, a još je u srednjoj školi je otkrila svoju veliku ljubav, a to je novinarstvo. Već je tada počela da radi na radiju, a u isto je vreme trenirala folklor i odbojku.

Posle srednje škole je diplomirala književnost i srpski jezik na Filološkom fakultetu u Beogradu. Irina je priznala kako je vreme studiranja u Beogradu bilo dinamično i kada je veći dio vremena provela ne samo u polaganju ispita nego i u brojnim selidbama.

Kako je voditeljsku karijeru počela na RTS televiziji, nije trebalo mnogo da je pozovu da se pridruži drugim televizijama. Osim „Velikog brata“ i drugih sličnih emisija koje je vodila i uređivala, Irina je počela da vodi emisiju „Žene“.

Irina je bila u braku sa Savom Radovićem voditeljem i bivšim takmičarem iz Velikog brata. Sa Savom ima ćerku Iskru, a pet godina posle razvoda od poznatog voditelja Iskra je rešila da vrati svoje prezime Vukotić.

Autor: Sanja, Foto: Screenshot Youtube

loading...

Najtraženije

Lista najlepših Srpkinja

Kao uvod u ovaj interesantan izbor napomenućemo da sama činjenica da se neko nalazi na ovoj listi govori više od bilo kog ranga. Verujemo da svaka od ovih lepotica zaslužuje prvo mesto, ali ekipa portala Poznati.info je sastavila listu … [više]

Najlepši pevači na domaćoj estradi

Naši posetioci su izabrali najlepšeg pevača na domaćoj estradi! Glasao je veoma veliki broj posetilaca ovog sajta, a neizvesnost je trajala do samog kraja. Posetioci su posle rešili tko je za njih najlepši pevač na estradi. 1) Nikola … [više]

Najlepše pevačice na domaćoj estradi

Srbija ima mnogo lepih pevačica koje imaju velik broj obožavaoca koji ih prate po njihovim koncertima. Da bi sve bilo mnogo zanimljivije rešeno je da se proglasi najlepša pevačica na domaćoj estradi, a u tesnom takmičenju pobedila je Ceca … [više]

Comments

  1. lepa voditeljka.

  2. fenomenalna voditeljka kresnuo bih je.

Komentiraj

*