Biografije po abecedi: A, B, C, Č, Ć, D, Dž, Đ, E, F, G, H, I, J, K, L, Lj, M, N, Nj, O, P, R, S, Š, T, U, V, Z, Ž

Jasmina Ana biografija

Jasmina Rakitić je poznata književnica koja velik dio inspiracije vuče iz svog prekrasnog doma okružena retkim i vrednim predmetima koji bude mnoge lepe uspomene. Jasmina Rakitić deluje pod umetničkim imenom Jasmina Ana.

jasmina ana Jasmina Ana biografija

Jasmina Ana je rođena u mestu Raški 30. juna u drugom delu 20. veka gde je živela sa svojom porodicom do 15 godine. U mestu Raški je završila osnovnu školu i to kao đak iz generacije kada su nakon škole dobivali Vukovu diplomu. Kao dete je velik dio vremena provela u malom selu Rudno kod majčinih roditelja u blizini manastira Studenca.

Kada je napunila 15 godina cela porodica seli u mesto Kraljevo zbog posla njenog oca Stanimira Rakitića koji se nalazio na mestu predsednika Privrednog suda. U Kraljevu je završila gimaziju posle čega je upisala fakultet u Beogradu.

Prva knjiga koju je napisala bila je zbirka poezije pod nazivom “Uleti u mene kao stvarnost”, a samo dve godine kasnije usledio je roman ” Ukus poroka” koji je imao sedam izdanja.

Sledeći roman bio je “Parenje jelena” za koji je dobila nagradu, a veliku pozornost privukla je romanom “Srbi kao ljubavnici” gde je na ironičan način kategorisala muškarce u Srbiji na temelju egzibicija koje rade u krevetu. Od 1999. godine piše kolumne i počinje da se bavi novinarstvom. Živi sa poznatim kompozitorom Milutinom Popovićem Zaharom.

Autor: Sanja, Foto: Screenshot Youtube

Najtraženije

JK

Jelena Karleuša uputila otvoreno pismo Ceci

Iako je Jelena Karleuša prestala da piše kolumnu za "Kurir", to je nije sprečilo da na svom facebook profilu objavi novi tekst kojim ovoga puta pored Mire Škorić žestoko napada i Cecu Ražnatović Da ne okolišam puno, nemam … [više]

karleusa

Jelena Karleuša: Keva vam je, bre, glupa, ružna i nepismena

Nova kolumna Jelene Karleuše koju piše za dnevni list "Kurir" će izgleda dići još više prašine nego prethodne. Naime, Jelena se nije libila da svima odgovori na komentare, ali prozove i one koji su je hvalili i one koji su je kudili. A šta … [više]

karleusa-tosic

Jelena Karleuša o Paradi ponosa bez dlake na jeziku

Jelena Karleuša se u svojoj kolumni za list "Kurir" osvrnula na Paradu ponosa koja je juče održana, pa je tako sa čitaocima otkrila i svoje najitimnije tajne i svoje viđenje celog događaja, bez dlake na jeziku. Koristiću svakodnevni … [više]

Comments

  1. dobro je i malo erotike na farmi.

  2. Biserka says:

    Jasmina je zaista bila divna na Farmi i iznenadjena sam njenim odlaskom sa Farme

  3. nenad says:

    otmena osoba,intelegentna,lepa i jako privlačna-problem što u Srbiji to neprolaz.

Speak Your Mind

*