Biografije po abecedi: A, B, C, Č, Ć, D, Dž, Đ, E, F, G, H, I, J, K, L, Lj, M, N, Nj, O, P, R, S, Š, T, U, V, Z, Ž

Jasmina Ana biografija

Jasmina Rakitić je poznata književnica koja velik dio inspiracije vuče iz svog prekrasnog doma okružena retkim i vrednim predmetima koji bude mnoge lepe uspomene. Jasmina Rakitić deluje pod umetničkim imenom Jasmina Ana.

jasmina ana

Jasmina Ana je rođena u mestu Raški 30. juna u drugom delu 20. veka gde je živela sa svojom porodicom do 15 godine. U mestu Raški je završila osnovnu školu i to kao đak iz generacije kada su nakon škole dobivali Vukovu diplomu. Kao dete je velik dio vremena provela u malom selu Rudno kod majčinih roditelja u blizini manastira Studenca.

Kada je napunila 15 godina cela porodica seli u mesto Kraljevo zbog posla njenog oca Stanimira Rakitića koji se nalazio na mestu predsednika Privrednog suda. U Kraljevu je završila gimaziju posle čega je upisala fakultet u Beogradu.

Prva knjiga koju je napisala bila je zbirka poezije pod nazivom „Uleti u mene kao stvarnost“, a samo dve godine kasnije usledio je roman “ Ukus poroka“ koji je imao sedam izdanja.

Sledeći roman bio je „Parenje jelena“ za koji je dobila nagradu, a veliku pozornost privukla je romanom „Srbi kao ljubavnici“ gde je na ironičan način kategorisala muškarce u Srbiji na temelju egzibicija koje rade u krevetu. Od 1999. godine piše kolumne i počinje da se bavi novinarstvom. Živi sa poznatim kompozitorom Milutinom Popovićem Zaharom.

Autor: Sanja, Foto: Screenshot Youtube

loading...

Najtraženije

Lista najlepših Srpkinja

Kao uvod u ovaj interesantan izbor napomenućemo da sama činjenica da se neko nalazi na ovoj listi govori više od bilo kog ranga. Verujemo da svaka od ovih lepotica zaslužuje prvo mesto, ali ekipa portala Poznati.info je sastavila listu … [više]

Najlepši pevači na domaćoj estradi

Naši posetioci su izabrali najlepšeg pevača na domaćoj estradi! Glasao je veoma veliki broj posetilaca ovog sajta, a neizvesnost je trajala do samog kraja. Posetioci su posle rešili tko je za njih najlepši pevač na estradi. 1) Nikola … [više]

Najlepše pevačice na domaćoj estradi

Srbija ima mnogo lepih pevačica koje imaju velik broj obožavaoca koji ih prate po njihovim koncertima. Da bi sve bilo mnogo zanimljivije rešeno je da se proglasi najlepša pevačica na domaćoj estradi, a u tesnom takmičenju pobedila je Ceca … [više]

Comments

  1. dobro je i malo erotike na farmi.

  2. Biserka says:

    Jasmina je zaista bila divna na Farmi i iznenadjena sam njenim odlaskom sa Farme

  3. nenad says:

    otmena osoba,intelegentna,lepa i jako privlačna-problem što u Srbiji to neprolaz.

Komentiraj

*