Biografije po abecedi: A, B, C, Č, Ć, D, Dž, Đ, E, F, G, H, I, J, K, L, Lj, M, N, Nj, O, P, R, S, Š, T, U, V, Z, Ž

Jovana Nikolić biografija

Jovana Nikolić je još jedna slavna ličnost koja je 2012. godine učestvovala na natjecanju za Mis Srbije gdje je osvojila titulu druge pratilje. Govori engleski jezik, a pored argentinskog plesa, njeniji hobiji su jahanje, planinarenje, brzo hodanje i pecanje.

jelena nikolic Jovana Nikolić biografija

Jovana Nikolić je rođena 1988. godine u Nišu, a ima i sestru blizanku Branislavu. Jovana Nikolić je priznala za sebe da je temperamentna osoba poput njene sestre Branislave koja je isto učestvovala na izboru za mis.

Mnogo je puta izjavila kako želi da otvori svoj vrtić u kome će da razvija sklonost dece prema plesu gdje će da se posveti radu sa decom sa posebnim potrebama.

Jovana je ljubitelj tanga, koji igra u slobodno vreme. Osim čuvenog argentiskog plesa, njeni hobiji su i planinarenje, brzo hodanje, jahanje, kao i pecanje. Želela bi da otvori svoj vrtić, u kome će posebno razvijati sklonost dece ka plesu, a volela bi da se posveti i radu sa decom sa posebnim potrebama.

Jovana Nikolić učestvovala je u poznatom realiti šou farma, a nakon završetka šoua i nekoliko meseci zabavljanja udala se za Danijela Alibabića. Prva koja im je čestitala nakon venčanja bila je njihova cimerica sa farme Daria Stanojević. Jovana Nikolić udala se za Danijela koji je isto poznat javnosti kao pevač.

Kako je na svadbi bilo preko 400 uzvanica Jovana i Daniel nisu imali vremena oustiti se jer su morali da se brinu oko svakog gosta. Jovana i Danijel upoznali su se na farmi nakon čega su nastavili dobre odnose sa ostalim učesnicima od kojih je i Andrija Marković.

Na farmi je bilo mnogo zanimljivo, a gledaoci su često imali priliku da gledaju poznati par kako zajedno pevaju.

Autor: Sanja, Foto: Facebook

Najtraženije

JK

Jelena Karleuša uputila otvoreno pismo Ceci

Iako je Jelena Karleuša prestala da piše kolumnu za "Kurir", to je nije sprečilo da na svom facebook profilu objavi novi tekst kojim ovoga puta pored Mire Škorić žestoko napada i Cecu Ražnatović Da ne okolišam puno, nemam … [više]

karleusa

Jelena Karleuša: Keva vam je, bre, glupa, ružna i nepismena

Nova kolumna Jelene Karleuše koju piše za dnevni list "Kurir" će izgleda dići još više prašine nego prethodne. Naime, Jelena se nije libila da svima odgovori na komentare, ali prozove i one koji su je hvalili i one koji su je kudili. A šta … [više]

karleusa-tosic

Jelena Karleuša o Paradi ponosa bez dlake na jeziku

Jelena Karleuša se u svojoj kolumni za list "Kurir" osvrnula na Paradu ponosa koja je juče održana, pa je tako sa čitaocima otkrila i svoje najitimnije tajne i svoje viđenje celog događaja, bez dlake na jeziku. Koristiću svakodnevni … [više]

Speak Your Mind

*