Biografije po abecedi: A, B, C, Č, Ć, D, Dž, Đ, E, F, G, H, I, J, K, L, Lj, M, N, Nj, O, P, R, S, Š, T, U, V, Z, Ž

Katarina Šišmanović biografija

Katarina Šišmanović je lepo lice Srbije koju mnogi mogu da gledaju zahvaljujući emisiji „Sve za ljubav“ koju vodi tako dobro i što se emituje na Pink televiziji. Katarina je još jedna zvezda koja radi za poznatu produkcijsku kuću Emotikon. Svo je talenat voditeljke dokazala mnogo puta.

katarina šišmanović

Katarina Šišmanović rođena je 10. maja 1983. godine u mestu Kragujevcu. Nakon osnovne škole je upisala gimaziju u Kragujevcu, a posle toga se upisala na FPN. Lepa voditelja je brzo postala popularna zahvaljujući emisiji „Sve za ljubav“ koju uspešno vodi već nekoliko godina.

O čemu se radi? Upravo u emisiji Katarina pokušava da spoji ljude pripremajući im luda iznenađenja. Gledaoce zanima i kada sama voditeljka priča što bi uradila za ljubav.

Katarina je priznala da je u emisiji bilo mnogo srećnih momenata, ali da jedino šta nije imalo srećan završetak bili su pokušaji pomirenja. U skoro svakoj od tih priča desile su se teške stvari zbog čega nije bilo za verovati kako će jedna strana da popusti.

Katarina je bila u braku sa biznismenom Dejanom Kitićem sa kojim se prvo venčala u Dominikanskoj Republici, a posle toga u crkvi u Srbiji. Nakon kraćeg vremena šta su ga proveli zajedno par je shvatio da brak više nema budućnost i razveli su se. Voditeljka je priznala da su ona i Dejan ostali u prijateljskim odnosima i da će ona biti uvek tu za njega.

Autor: Sanja, Foto: Facebook

loading...

Najtraženije

Lista najlepših Srpkinja

Kao uvod u ovaj interesantan izbor napomenućemo da sama činjenica da se neko nalazi na ovoj listi govori više od bilo kog ranga. Verujemo da svaka od ovih lepotica zaslužuje prvo mesto, ali ekipa portala Poznati.info je sastavila listu … [više]

Najlepši pevači na domaćoj estradi

Naši posetioci su izabrali najlepšeg pevača na domaćoj estradi! Glasao je veoma veliki broj posetilaca ovog sajta, a neizvesnost je trajala do samog kraja. Posetioci su posle rešili tko je za njih najlepši pevač na estradi. 1) Nikola … [više]

Najlepše pevačice na domaćoj estradi

Srbija ima mnogo lepih pevačica koje imaju velik broj obožavaoca koji ih prate po njihovim koncertima. Da bi sve bilo mnogo zanimljivije rešeno je da se proglasi najlepša pevačica na domaćoj estradi, a u tesnom takmičenju pobedila je Ceca … [više]

Comments

  1. milenko says:

    ljubav na daljinu to je sada moderno.

Komentiraj

*