Biografije po abecedi: A, B, C, Č, Ć, D, Dž, Đ, E, F, G, H, I, J, K, L, Lj, M, N, Nj, O, P, R, S, Š, T, U, V, Z, Ž

Ljubinka Dobrosavljev biografija

Ljubinka Dobrosavljev poznata je osoba koja se dokazala na televiziji kao voditeljka slavnog serijala Zvezde Granda. Poznati šou u Srbiji Ljubinka vodi zajedno sa Vladom Stanojevićem koji se nekada takmičio u rijaliti šou “Farma”.

ljubinka dobrosavljev Ljubinka Dobrosavljev biografija

Ljubinka Dobrosavljev rođena je 04. juna 1978. godine u mestu Kikindi. Odrastala je u malom mestu severnog Banata kao kćer ratara. Posle skromnog detinjstva Ljubinka je rešila da upiše fakultet. Diplomirala je istoriju umetnosti na Filozofskom fakultetu u Beogradu.

Ljubinka se na neko vreme povukla iz javnosti i to posle gubitka bebe sa bivšim momkom za kojeg je nekoliko puta izjavila kako ju je zlostavljao. Voditeljka je izjavila kako je posle toga mogla da bude ogorčena, ali ona nije takva osoba pa je rešila da se sa situacijom nosi na drugačiji način, pisanjem ili terapijom.

Priznala je kako će uvek da bira ljubav i nadu. Posle toga je napisala roman “Čarobni prsti”, a u kojem je napisala sve šta je mislila da bi drugi trebali da znaju. Iako je objavila roman Ljubinka je izjavila kako se ne oseća kao pisac.

Na televiziji je počela da radi kao voditeljka u redakciji TV Studija B, a posle toga je počela da uređuje i vodi emisiju pod nazivom “Beograde, dobar dan”. Pre emisije “Beograde, dobar dan” vodila je razne emisije poput “PR NEWS” i “Bioclinika.”

Autor: Sanja, Foto: Screenshot Youtube

Najtraženije

pevač nikola paunović

Najlepši pevači na domaćoj estradi

Naši posetioci su izabrali najlepšeg pevača na domaćoj estradi! Glasao je veoma veliki broj posetilaca ovog sajta, a neizvesnost je trajala do samog kraja. Posetioci su posle rešili tko je za njih najlepši pevač na estradi. 1) Nikola … [više]

Justin Bieber biografija

Justin Drew Bieber(Džastin Biber) je Kanadski POP i RNB pevač. Rođen je 1. marta 1994. godine u Londonu(Ontario, Kanada). Njegov talenat je 2008. otkrio Scooter Braun koji je slučajno naleteo na Džastinove Jutjub snimke. Kontaktirao ga je i … [više]

Najlepše pevačice na domaćoj estradi

Tokom prethodne nedelje birali ste najlepšu pevačicu na domaćoj estradi, a pretprošle nedelje smo saznali i ko je najlepši među pevačima. Ove nedelje u veoma vrlo tesnom glasanju je pobedila Svetlana Ceca Ražnatović. Glasao je veliki broj … [više]

Speak Your Mind

*