Marijana Mićić mi uništava život!

Priča Jasne Milunović, zakonite žene čoveka koji se zabavlja s voditeljkom

marijana micic jasna milunovic ognjen milunovic proganja ispovest 1345754298 201184 560x300 Marijana Mićić mi uništava život!

Digla glas.
Jasna Milunović, zakonita supruga Ognjena Milunovića, s kojim je glumica i voditeljka Marijana Mićićgodinu dana u vezi, progovorila je o tome kako je muž i njegova ljubavnica progone.

Prevarena žena otvorila je dušu u intervjuu za magazin Puls s ciljem da, kako je rekla, od njih zaštiti svoju maloletnu decu.

– Nas dvoje smo u braku sedam godina i imamo ćerku i sina. Iva ima sedam godina, a Ivan dve i po – počinje Jasna potresnu ispovest u Pulsu.

– Stan u kojem ona živi je stan gde su moja deca rođena i ona imaju zakonsko pravo na njega, a ne Marijana Mićić. Moj motiv nije jedan muškarac, nego moja deca, i za to ću se boriti na sve načine. Već sam pisala Ministarstvu pravde. Verujem da će se stati na kraj takvim muškarcima, koji zbog svojih švalerki izbace ženu i decu iz kuće, a onda i prikriju svoja primanja da ne bi morali da daju novac deci. Otvorio se za sve bahanalije za Marijanu, a kad za decu treba, ruke mu se tresu – rekla je žena u ovom šokantnom intervjuu.

I Marijana sa Ognjenom ima burnu vezu, pa joj se dešavalo da mu razbije retrovizor od kola, a kako Jasna otkriva, dolazio je kući sav izgrizen i u modricama. Počeo je i decu da zapostavlja zbog voditeljke, koja se čak našla s Ognjenovom suprugom i sve joj ispričala.

Od tada, kako kaže, Ognjen je ucenjuje, a Marijana je progoni!

Na sve ovo, Mićićeva nije želela ništa da doda:

– Na odmoru sam, ne dajem izjave – odgovorila je kratko za Kurir.

marijana micic jasna milunovic ognjen milunovic proganja ispovest 1345754347 201186 Marijana Mićić mi uništava život!
Ognjen me ucenjuje, a Marijana me progoni (Foto: reprint Puls)
Izvor: Kurir/Puls

 

 

Najtraženije

JK

Jelena Karleuša uputila otvoreno pismo Ceci

Iako je Jelena Karleuša prestala da piše kolumnu za "Kurir", to je nije sprečilo da na svom facebook profilu objavi novi tekst kojim ovoga puta pored Mire Škorić žestoko napada i Cecu Ražnatović Da ne okolišam puno, nemam … [više]

karleusa

Jelena Karleuša: Keva vam je, bre, glupa, ružna i nepismena

Nova kolumna Jelene Karleuše koju piše za dnevni list "Kurir" će izgleda dići još više prašine nego prethodne. Naime, Jelena se nije libila da svima odgovori na komentare, ali prozove i one koji su je hvalili i one koji su je kudili. A šta … [više]

karleusa-tosic

Jelena Karleuša o Paradi ponosa bez dlake na jeziku

Jelena Karleuša se u svojoj kolumni za list "Kurir" osvrnula na Paradu ponosa koja je juče održana, pa je tako sa čitaocima otkrila i svoje najitimnije tajne i svoje viđenje celog događaja, bez dlake na jeziku. Koristiću svakodnevni … [više]

Speak Your Mind

*