Biografije po abecedi: A, B, C, Č, Ć, D, Dž, Đ, E, F, G, H, I, J, K, L, Lj, M, N, Nj, O, P, R, S, Š, T, U, V, Z, Ž

Milica Todorović biografija

Milica Todorović je pobednica Zvezda Granda, drugog serijala. Pobedila je kao najmlađa takmičarka jer je u to vreme imala samo 14 godina. Bio to veliki momenat u karijeri ove mlade umetnice.

milica todorovic Milica Todorović biografija

Milica je rođena 13. oktobra 1990. godine u mestu Kruševac u porodici oca Milana i majke Jasmine. Osim starijeg brata Vladana i sestre Jovane, Milica ima i sestru Anđelu koja je najmlađi član porodice.

Još je kao dete pokazivala veliku ljubav prema muzici, ali isto tako i prema rukometu, da bi posle nekoliko godina krenula da trenira džudo. Zbog toga šta je bila temperamentna devojka ovaj joj se sport mnogo dopao.

Milica je počela da peva kada je imala trinaest godina, a tada je naučila da svira i klavir. Kada se prijavila za audiciju zvezde Granda bila je odmah zapažena, a to je vreme iskoristila da još dodatno usavrši svoj glas, šta nije promaklo najvećim muzičkim znalcima.

U finalu šoa je pevala dve pesme “Prevari me” i “Gore od ljubavi”, a 26.000 glasova je bilo dovoljno da postane nova velika zvezda.  Prvi album je objavila 2009. godine sa pesmom “Pamtim ja”, a posle toga je glumila u operi “Vreme cigana” u režiji Emira Kusturice gdje je glumila Azru zajedno sa još jednim takmičarem iz šoa Zvezde Granda.

Autor: Sanja, Foto: Facebook

Najtraženije

JK

Jelena Karleuša uputila otvoreno pismo Ceci

Iako je Jelena Karleuša prestala da piše kolumnu za "Kurir", to je nije sprečilo da na svom facebook profilu objavi novi tekst kojim ovoga puta pored Mire Škorić žestoko napada i Cecu Ražnatović Da ne okolišam puno, nemam … [više]

karleusa

Jelena Karleuša: Keva vam je, bre, glupa, ružna i nepismena

Nova kolumna Jelene Karleuše koju piše za dnevni list "Kurir" će izgleda dići još više prašine nego prethodne. Naime, Jelena se nije libila da svima odgovori na komentare, ali prozove i one koji su je hvalili i one koji su je kudili. A šta … [više]

karleusa-tosic

Jelena Karleuša o Paradi ponosa bez dlake na jeziku

Jelena Karleuša se u svojoj kolumni za list "Kurir" osvrnula na Paradu ponosa koja je juče održana, pa je tako sa čitaocima otkrila i svoje najitimnije tajne i svoje viđenje celog događaja, bez dlake na jeziku. Koristiću svakodnevni … [više]

Comments

  1. Prelepa je…

Speak Your Mind

*