Biografije po abecedi: A, B, C, Č, Ć, D, Dž, Đ, E, F, G, H, I, J, K, L, Lj, M, N, Nj, O, P, R, S, Š, T, U, V, Z, Ž

Milica Todorović biografija

Milica Todorović je pobednica Zvezda Granda, drugog serijala. Pobedila je kao najmlađa takmičarka jer je u to vreme imala samo 14 godina. Bio to veliki momenat u karijeri ove mlade umetnice.

milica todorović

Milica je rođena 13. oktobra 1990. godine u mestu Kruševac u porodici oca Milana i majke Jasmine. Osim starijeg brata Vladana i sestre Jovane, Milica ima i sestru Anđelu koja je najmlađi član porodice.

Još je kao dete pokazivala veliku ljubav prema muzici, ali isto tako i prema rukometu, da bi posle nekoliko godina krenula da trenira džudo. Zbog toga šta je bila temperamentna devojka ovaj joj se sport mnogo dopao.

Milica je počela da peva kada je imala trinaest godina, a tada je naučila da svira i klavir. Kada se prijavila za audiciju zvezde Granda bila je odmah zapažena, a to je vreme iskoristila da još dodatno usavrši svoj glas, šta nije promaklo najvećim muzičkim znalcima.

U finalu šoa je pevala dve pesme „Prevari me“ i „Gore od ljubavi“, a 26.000 glasova je bilo dovoljno da postane nova velika zvezda.  Prvi album je objavila 2009. godine sa pesmom „Pamtim ja“, a posle toga je glumila u operi „Vreme cigana“ u režiji Emira Kusturice gdje je glumila Azru zajedno sa još jednim takmičarem iz šoa Zvezde Granda.

Autor: Sanja, Foto: Facebook

loading...

Najtraženije

Lista najlepših Srpkinja

Kao uvod u ovaj interesantan izbor napomenućemo da sama činjenica da se neko nalazi na ovoj listi govori više od bilo kog ranga. Verujemo da svaka od ovih lepotica zaslužuje prvo mesto, ali ekipa portala Poznati.info je sastavila listu … [više]

Najlepši pevači na domaćoj estradi

Naši posetioci su izabrali najlepšeg pevača na domaćoj estradi! Glasao je veoma veliki broj posetilaca ovog sajta, a neizvesnost je trajala do samog kraja. Posetioci su posle rešili tko je za njih najlepši pevač na estradi. 1) Nikola … [više]

Najlepše pevačice na domaćoj estradi

Srbija ima mnogo lepih pevačica koje imaju velik broj obožavaoca koji ih prate po njihovim koncertima. Da bi sve bilo mnogo zanimljivije rešeno je da se proglasi najlepša pevačica na domaćoj estradi, a u tesnom takmičenju pobedila je Ceca … [više]

Comments

  1. Prelepa je…

  2. najljepsa 💘

Komentiraj

*