Biografije po abecedi: A, B, C, Č, Ć, D, Dž, Đ, E, F, G, H, I, J, K, L, Lj, M, N, Nj, O, P, R, S, Š, T, U, V, Z, Ž

Nedeljko Bajić Baja Biografija

Nedeljko Bajić Baja je rođen 9. juna 1968. godine u Šipovu, Bih u veoma siromšnoj porodici. Rano je izgubio oca, a takođe ima i dva brata i dve sestre. Svoj prvi album je objavio 1992. godine „Malo Kockam, Malo Pijem“ koji mu je ujedno doneo i veliku popularnost koja traje do dan danas. Objavio je ukupno 10 albuma, poslednji 2010. godine „Album Dragih Uspomena“, a od 2005. godine objavljuje svoje albuma za VIP Produkciju.

Diskografija:
Malo Kockam, Malo Pijem (1992)
Eh, Neno, Neno (1994)
Usijanje (1996)
Ljubavnik (1997)
Čežnja, Strast i Mržnja (1998)
Svetski čovek (1999)
Došlo Vreme (2002)
Koktel Ljubavi (2004)
Zapisano je u vremenu (2007)
Album Dragih Uspomena (2010)

loading...

Comments

  1. :O:O:O says:

    Kakav kralj :O

  2. Markovic Marko says:

    Za Baju mnogi su culi.Najbolji i najslusani pevac u BiH.Srbiji i u svetu.Slusam njegove pesme odkako znam za sebe,mnogo volim njegove pesme.SVAKA CAST…COVEK PEVA BEZ FALSA…Prvi put sam ga slusao kada sam bio u Bosni,bio sam mnogo mali ali znam da sam plakao slusajuci pesme.SVE NAJBOLJE U NOVOJ GODINI.POZDRAV OD MARKA G.MILANOVAC-SRBIJA

  3. obozavam ga :))))

  4. najjj pjevac <3 😀

  5. bojan says:

    nedeljko bajic baja je stvarno popularan i dobar pevac.

  6. lazar says:

    stvarno je bAJA NEMA STA..IMA DOBRE PESME COVEK J SMEKER

  7. lazar says:

    stvarno je bAJA NEMA STA..IMA DOBRE PESME COVEK J SMEKER

Komentiraj

*