Novak Đoković raskinuo sa Jelenom Ristić?

jelena ristic Novak Đoković raskinuo sa Jelenom Ristić?

Iako sa svih strana možemo čuti špekulacije da je naš poznati teniser Novak Đoković raskinuo vezu sa dugogodišnjom devojkom Jelenom Ristić, u službi za odnose sa javnošću „Family Sport”-a su odbili da daju bilo kakav odgovor.
- U ovom trenutku ne možemo ni da potvrdimo ni da demantujemo glasine o raskidu – rekli su Pressu u PR službi „Family sport”-a.

Najnovije glasine o raskidu Novaka Đokovića i Jelene Ristić krenule su još tokom prvog dana finalnog meča Dejvis kupa. Izostanak Jelene Ristić na tribinama „Beogradske arene” tokom finalnog susreta bio je povod za razna medijska nagađanja o kraju veze najpoznatijeg srpskog tenisera i njegove dugogodišnje devojke. Sada su se pojavile vesti koje govore o konačnom raskidu para koji je svoju vezu započeo još u gimnazijskim danima.

Ipak, upućenijima u dešavanja na srpskoj džet-set sceni dobro je poznato da su vesti o raskidu Novaka i Jelene već odavno redovna stvar. Na svakih nekoliko meseci mediji su objavljivali na udarnim stranama tekstove o prekidu poznatog tenisera i uspešne poslovne devojke koja radi za jednu libijsku kompaniju sa sedištem u Monte Karlu. Povod za svaki prekid dugogodišnje veze oduvek je bila neka lepotica s kojom bi Novak Đoković bio uslikan u noćnom provodu, od Marije Šarapove, pa sve do Rade Manojlović.

Izvor,Foto:Pressonline.rs

Najtraženije

JK

Jelena Karleuša uputila otvoreno pismo Ceci

Iako je Jelena Karleuša prestala da piše kolumnu za "Kurir", to je nije sprečilo da na svom facebook profilu objavi novi tekst kojim ovoga puta pored Mire Škorić žestoko napada i Cecu Ražnatović Da ne okolišam puno, nemam … [više]

karleusa

Jelena Karleuša: Keva vam je, bre, glupa, ružna i nepismena

Nova kolumna Jelene Karleuše koju piše za dnevni list "Kurir" će izgleda dići još više prašine nego prethodne. Naime, Jelena se nije libila da svima odgovori na komentare, ali prozove i one koji su je hvalili i one koji su je kudili. A šta … [više]

karleusa-tosic

Jelena Karleuša o Paradi ponosa bez dlake na jeziku

Jelena Karleuša se u svojoj kolumni za list "Kurir" osvrnula na Paradu ponosa koja je juče održana, pa je tako sa čitaocima otkrila i svoje najitimnije tajne i svoje viđenje celog događaja, bez dlake na jeziku. Koristiću svakodnevni … [više]

Komentari

  1. Sta ce, zna ona koliko vredi imati Noleta kao popratnu kolekciju najomiljenijih stvari!!! Ali ovaj njen andjeoski lik totalno ispizdjuje! :)

  2. jasna kaže:

    Tako je, Ana! Slazem se sa tobom!

Komentiraj

*