Biografije po abecedi: A, B, C, Č, Ć, D, Dž, Đ, E, F, G, H, I, J, K, L, Lj, M, N, Nj, O, P, R, S, Š, T, U, V, Z, Ž

Stanija Dobrojević biografija

Stanija Dobrojević je devojka koja je srpsku javnost zaludela lepim telom i provokativnim fotografijama. Na mnogim je forumima izabrana za najlepšu ženu Srbije, ali je njoj ipak najdraža titula Najlepše Playboy Golf devojke.

stanija dobrojevic Stanija Dobrojević biografija

Stanija je rođena 17. marta 1985. godine u Hrvatskoj, mesto Virovitica. Kada je počeo rat cela njena porodica se preselila u Srbiju, a neko je vreme živela i u Americi. Kada je završila srednju školu u Sremskoj Mitrovici, rešila je da krene na Ekonomski fakultet u Novom Sadu.

Stanija je devojka koju su često dovodili u vezu sa mnogim poznatim mladićima, a naročito sportistima. Po prirodi je vesela osoba koja sebe doživljava hrabrom i pozitivnom. Sebe smatra borcem jer se rano osmamostalila i počela zarađivati za život. Iako je priznala za sebe da je zahtevna, smatra da lako uspostavlja kontakt i da je pravedna.

Ova lepotica danas živi na relaciji Srbija – SAD,  a radi i kao zaštitno lice “Haras kazina” u Atlantik sitiju. Godine 2012. učestvovala je u rijaliti šou “Survivor” sa takmičarima sa prostora cele bivše Jugoslavije.

Osim šta je zaštitno lice kazina Stanija pomaže organizovati slanje studenata u USA i to tako šta im prenoseci svoje lično iskustvo. Nekoliko je puta priznala kako je jedna od vrednih stvari koja ima hrvatski pasoš uz pomoć kojeg je proputovala celi svet. U centru medijske pažnje Stanija se našla zbog afere koju je imala sa fudbalerom Gojkom Kacarom. Tada je dospela na stranice žute štampe.

Autor: Sanja, Foto: www.stanijadobrojevic.com

Najtraženije

JK

Jelena Karleuša uputila otvoreno pismo Ceci

Iako je Jelena Karleuša prestala da piše kolumnu za "Kurir", to je nije sprečilo da na svom facebook profilu objavi novi tekst kojim ovoga puta pored Mire Škorić žestoko napada i Cecu Ražnatović Da ne okolišam puno, nemam … [više]

karleusa

Jelena Karleuša: Keva vam je, bre, glupa, ružna i nepismena

Nova kolumna Jelene Karleuše koju piše za dnevni list "Kurir" će izgleda dići još više prašine nego prethodne. Naime, Jelena se nije libila da svima odgovori na komentare, ali prozove i one koji su je hvalili i one koji su je kudili. A šta … [više]

karleusa-tosic

Jelena Karleuša o Paradi ponosa bez dlake na jeziku

Jelena Karleuša se u svojoj kolumni za list "Kurir" osvrnula na Paradu ponosa koja je juče održana, pa je tako sa čitaocima otkrila i svoje najitimnije tajne i svoje viđenje celog događaja, bez dlake na jeziku. Koristiću svakodnevni … [više]

Comments

  1. lepa mala.

  2. Jadan joj otac prevrce se u grobu Stanija dno dna zna se sta su starlete modernije naziv starlete nekada zvane Prostitutke .

  3. stanija dobrojevic nisam znala na tebe pozdravi decka filip panajotovic puno te volim to je komentar

  4. budim says:

    Stanija je Hrvatica pravoslavne vjeroispovjesti

Speak Your Mind

*