Biografije po abecedi: A, B, C, Č, Ć, D, Dž, Đ, E, F, G, H, I, J, K, L, Lj, M, N, Nj, O, P, R, S, Š, T, U, V, Z, Ž

Stanija Dobrojević biografija

Stanija Dobrojević je devojka koja je srpsku javnost zaludela lepim telom i provokativnim fotografijama. Na mnogim je forumima izabrana za najlepšu ženu Srbije, ali je njoj ipak najdraža titula Najlepše Playboy Golf devojke.

stanija dobrojević

Stanija je rođena 17. marta 1985. godine u Hrvatskoj, mesto Virovitica. Kada je počeo rat cela njena porodica se preselila u Srbiju, a neko je vreme živela i u Americi. Kada je završila srednju školu u Sremskoj Mitrovici, rešila je da krene na Ekonomski fakultet u Novom Sadu.

Stanija je devojka koju su često dovodili u vezu sa mnogim poznatim mladićima, a naročito sportistima. Po prirodi je vesela osoba koja sebe doživljava hrabrom i pozitivnom. Sebe smatra borcem jer se rano osmamostalila i počela zarađivati za život. Iako je priznala za sebe da je zahtevna, smatra da lako uspostavlja kontakt i da je pravedna.

Ova lepotica danas živi na relaciji Srbija – SAD,  a radi i kao zaštitno lice „Haras kazina“ u Atlantik sitiju. Godine 2012. učestvovala je u rijaliti šou „Survivor“ sa takmičarima sa prostora cele bivše Jugoslavije.

Osim šta je zaštitno lice kazina Stanija pomaže organizovati slanje studenata u USA i to tako šta im prenoseci svoje lično iskustvo. Nekoliko je puta priznala kako je jedna od vrednih stvari koja ima hrvatski pasoš uz pomoć kojeg je proputovala celi svet. U centru medijske pažnje Stanija se našla zbog afere koju je imala sa fudbalerom Gojkom Kacarom. Tada je dospela na stranice žute štampe.

Autor: Sanja, Foto: www.stanijadobrojevic.com

loading...

Najtraženije

Lista najlepših Srpkinja

Kao uvod u ovaj interesantan izbor napomenućemo da sama činjenica da se neko nalazi na ovoj listi govori više od bilo kog ranga. Verujemo da svaka od ovih lepotica zaslužuje prvo mesto, ali ekipa portala Poznati.info je sastavila listu … [više]

Najlepši pevači na domaćoj estradi

Naši posetioci su izabrali najlepšeg pevača na domaćoj estradi! Glasao je veoma veliki broj posetilaca ovog sajta, a neizvesnost je trajala do samog kraja. Posetioci su posle rešili tko je za njih najlepši pevač na estradi. 1) Nikola … [više]

Najlepše pevačice na domaćoj estradi

Srbija ima mnogo lepih pevačica koje imaju velik broj obožavaoca koji ih prate po njihovim koncertima. Da bi sve bilo mnogo zanimljivije rešeno je da se proglasi najlepša pevačica na domaćoj estradi, a u tesnom takmičenju pobedila je Ceca … [više]

Comments

  1. lepa mala.

  2. Jadan joj otac prevrce se u grobu Stanija dno dna zna se sta su starlete modernije naziv starlete nekada zvane Prostitutke .

  3. stanija dobrojevic nisam znala na tebe pozdravi decka filip panajotovic puno te volim to je komentar

  4. budim says:

    Stanija je Hrvatica pravoslavne vjeroispovjesti

Komentiraj

*