Vile, dvorci, zamkovi: Luksuz je mala reč za domove poznatih ličnosti sa domaće estrade

Brojni dani i sati koje su potrošili na nastupima i turnejama isplatili su se mnogim pevačima. Sebe su na kraju nagradili velelepnim i skupocenim domovima u kojima su pronašli svoj mir. Kako izgledaju njihove kuće čije cene dostižu i do nekoliko miliona evra, pogledajte i sami.

 news 29923 Vile, dvorci, zamkovi: Luksuz je mala reč za domove poznatih ličnosti sa domaće estrade
U poslednje vreme mediji ne prestaju da bruje o nekretninamaJelene Karleuše i Duška Tošića. Poznati par pazario je luksuznu vilu i penthaus na Dedinju koji su procenjeni na oko dva i po miliona evra. S obzirom da Jeca radi punom parom, nije ni čudo što tako nešto sebi može da priušti. A njeni domovi izgledaju ovako:

kuca6wdw Vile, dvorci, zamkovi: Luksuz je mala reč za domove poznatih ličnosti sa domaće estrade

kuca7gig Vile, dvorci, zamkovi: Luksuz je mala reč za domove poznatih ličnosti sa domaće estrade

Lepa Brena takođe je vlasnica skupocene kuće ali ne na Dedinju već na Bežanijskoj kosi. Ove dve lokacije inače su poznate kao omiljena mesta stanovanja poznatih ličnosti pa ni ova pevačica nije tome odolela. Vila u kojoj Brena živi procenjena je na 1,5 miliona evra.

kucalepebr Vile, dvorci, zamkovi: Luksuz je mala reč za domove poznatih ličnosti sa domaće estrade

Jedna od komšinica Lepe Brene je Stoja koja je u ovom delu Beograda kupila kuću u vrednosti od 500.000 evra. U njoj se baškari i uživa nakon nastupa, a uredila ju je po sopstvenom ukusu. Ona spolja izgleda upravo ovako:

kuca11 Vile, dvorci, zamkovi: Luksuz je mala reč za domove poznatih ličnosti sa domaće estrade

Ceca Ražnatović već duže vreme stanovnik je luksuzne vile na Dedinju čija je početna cena iznosila 2,5 miliona evra. Međutim, pevačica ju je nekoliko puta renovirala čime je i podigla vrednost doma. Vredan rad joj se isplatio a evo gde popularna pevačica uživa:

kuca5xtx Vile, dvorci, zamkovi: Luksuz je mala reč za domove poznatih ličnosti sa domaće estrade

Za razliku od svojih kolega, Seka Aleksić pronašla je drugačije rešenje. Pobegla je u Staru Pazovu od gradske vreve gde se u luksuznoj vili skućila i našla mir. Okružena visokim zidom pevačica je sigurna od nemilih prolaznika a u ovoj kući ima sve – i bazen i teretanu i brojne sobe za sve što joj treba.

kuca10rhr Vile, dvorci, zamkovi: Luksuz je mala reč za domove poznatih ličnosti sa domaće estrade

Pravu buru u javnosti izazvala je Dragana Mirković kada se preselila sa porodicom u velelepni zamak Ebenfurt koji je rešila da renovira. S obzirom da je ovo mesto staro nekoliko vekova, radovi su bili neminovni. A zatim je pevačica doživela šok kada joj je upala austrijska policija i uhapsila ilegalne radnike koji su vršili popravku njenog novog doma. Dragana je rekla da sa zapošljavanjem ilegalaca nije imala ništa niti je znala za to. Bura se nekako stišala ali i dalje ostaje čuđenje ogromnom veličinom pevačicine nove kuće… zamka to jest.

kuca2oeo Vile, dvorci, zamkovi: Luksuz je mala reč za domove poznatih ličnosti sa domaće estrade

Vlasnik vile sa bazenom u vrednosti od 850.000 evra je pevač Zdravko Čolić. Svoj mir pronašao je u blizini Košutnjaka, a pevač je pri kupovini napravio odličan izbor. S obzirom da ne pravi skandale niti često dolazi u žižu javnosti, ovo mesto bilo je kao stvoreno za njega.

kuca15 Vile, dvorci, zamkovi: Luksuz je mala reč za domove poznatih ličnosti sa domaće estrade

“Šuška” se da je kuća Vere Matović možda i najskuplja na estradi jer je pevačica za nju navodno izdvojila tri miliona evra. Luksuzni dom nalazi se na Dedinju, u blizini groba Josipa Broza Tita. A ovako izgleda mesto gde se Vera baškari:

kucaverema Vile, dvorci, zamkovi: Luksuz je mala reč za domove poznatih ličnosti sa domaće estrade

Luksuzni dom Ace Pejovića pevača je koštao 750.000 evra. Idealno mesto za dom pronašao je na Bežanijskoj kosi i tako postao još jedan komšija Lepe Brene. Verujemo da u svojoj velelepnoj kući svojski uživa, što je i logično jer ona izgleda ovako:

kuca16 Vile, dvorci, zamkovi: Luksuz je mala reč za domove poznatih ličnosti sa domaće estrade

Izvor: S media/Press, Foto: Facebook, Kurir/Damir Dervišagić, Press, Svet, Vesti online

Najtraženije

JK

Jelena Karleuša uputila otvoreno pismo Ceci

Iako je Jelena Karleuša prestala da piše kolumnu za "Kurir", to je nije sprečilo da na svom facebook profilu objavi novi tekst kojim ovoga puta pored Mire Škorić žestoko napada i Cecu Ražnatović Da ne okolišam puno, nemam … [više]

karleusa

Jelena Karleuša: Keva vam je, bre, glupa, ružna i nepismena

Nova kolumna Jelene Karleuše koju piše za dnevni list "Kurir" će izgleda dići još više prašine nego prethodne. Naime, Jelena se nije libila da svima odgovori na komentare, ali prozove i one koji su je hvalili i one koji su je kudili. A šta … [više]

karleusa-tosic

Jelena Karleuša o Paradi ponosa bez dlake na jeziku

Jelena Karleuša se u svojoj kolumni za list "Kurir" osvrnula na Paradu ponosa koja je juče održana, pa je tako sa čitaocima otkrila i svoje najitimnije tajne i svoje viđenje celog događaja, bez dlake na jeziku. Koristiću svakodnevni … [više]

Speak Your Mind

*