VIP Farma i Veliki brat: Ovo su učesnici

Farma: Ekrem, Goca Božinovska, Zvezde Granda, Stanija, Goca Tržan i Vendi.Velikom brat: Boba iz “Žikine dinastije”, Danica Maksimović, Ava Karabatić…

farma VIP Farma i Veliki brat: Ovo su učesnici

Dva najgledanija rijalitija kod nas „VIP Frama“ i „VIP Veliki Brat” uskoro počinju da se emituju. Poznate ličnosti opet će se naći pod lupom javnosti tokom boravka na najpoznatijem imanju u Lisovićima i kući na Košutnjaku.

Mediji već danima spekulišu o imenima koji će se naći u borbi za visoku novčanu nagradu, ali i steći veliku popularnost.

Nekadašnji učesnik rijalitija „Farma“ Ekrem Jevrić javno je potpisao ugovor sa vlasnikom TV Pink, Željkom Mitrovićem, i time obelodanio da su on i njegova žena Igbala sigurni takmičari i da ipak on neće biti stanovnik kuće „Velikog brata“ kako se nagađalo. Spekuliše se da će se pored Ekrema na imanju u Lisovićima naći i reper Cvija, Stanija Dobrojević, mlade zvezde “Granda” Aleksa Marković Aki i Seksi Sandra, Vesna Rivas, Danijel Alibabić, Goca Božinovska koja će ući sa ćerkom Jelenom. Kao specijalni gošće pojaviće se Goca Tržan i Vendi. Mediji nagađaju da će “Farma” početi 20. marta i da će trajati tri meseca, a učesnici će se boriti za nagradu od 50.000 evra.

Konkurentski rijaliti šou program “VIP Veliki brat” počinje 13. marta na televiziji B92, a trajaće mesec dana.

Producenti ovog projekta bili su prilično detaljni u odabiru takmičara, “selektovali” su “jake” učesnike slobodnijih shvatanja. Tako će novu sezonu upotpuniti najkontroverznije ličnosti iz zemlje i regiona.

Za sumu od 50.000 evra žestoko će se boriti glumica Danica Maksimović, bivša pevačica grupe “Models” i kreatorka Ivana Stamenković Sidni, kao i hrvatska starleta i učesnica rijalitija “Survajver” Ava Karabatić. Mušku postavu predvodiće pevač Toni Montano, a posebno iznenađenje biće ulazak nekadašnjeg glumca Vladimira Petrovića, koji je tumačio lik čuvenog Bobe u “Ludim godinama”, a potom i u serijalu “Žikina dinastija”.

Koji od ova dva rijalitija će biti gledaniji i o kome će se pričati i pisati u periodu koje je pred nama ostaje nam da vidimo.

 

Izvor: Blic.rs

Najtraženije

JK

Jelena Karleuša uputila otvoreno pismo Ceci

Iako je Jelena Karleuša prestala da piše kolumnu za "Kurir", to je nije sprečilo da na svom facebook profilu objavi novi tekst kojim ovoga puta pored Mire Škorić žestoko napada i Cecu Ražnatović Da ne okolišam puno, nemam … [više]

karleusa

Jelena Karleuša: Keva vam je, bre, glupa, ružna i nepismena

Nova kolumna Jelene Karleuše koju piše za dnevni list "Kurir" će izgleda dići još više prašine nego prethodne. Naime, Jelena se nije libila da svima odgovori na komentare, ali prozove i one koji su je hvalili i one koji su je kudili. A šta … [više]

karleusa-tosic

Jelena Karleuša o Paradi ponosa bez dlake na jeziku

Jelena Karleuša se u svojoj kolumni za list "Kurir" osvrnula na Paradu ponosa koja je juče održana, pa je tako sa čitaocima otkrila i svoje najitimnije tajne i svoje viđenje celog događaja, bez dlake na jeziku. Koristiću svakodnevni … [više]

Speak Your Mind

*