Biografije po abecedi: A, B, C, Č, Ć, D, Dž, Đ, E, F, G, H, I, J, K, L, Lj, M, N, Nj, O, P, R, S, Š, T, U, V, Z, Ž

Vuk Kostić biografija

Vuk Kostić je srpski glumac koji se proslavio mnogim ulogama kao što su one u „Maloj noćnoj muzici“, „Život je čudo“, „Klopka“ te u mnogim pozorišnim predstavama“Mušica“  i serijama poput „Gorki plodovi“.

vuk kostić

Glumac Vuk Kostić je rođen 22. novembra 1979. godine u Beogradu. Rođen je u poznatoj porodici filmskog i pozorišnog glumca Mihajla Pljake Kostića. Posle osnovne škole je završio 11. Gimnaziju u Beogradu, a posle nje je krenuo na FDU. Tamo je diplomirao sa predstavom „Mušica“. Bio je to početak velike karijere.

Vuk je već sa šest godina znao kako će jednog dana da bude glumac. Iako je uz pomoć oca naučio šta znači biti glumac, Vuk je priznao kako mu je od detinjstva uzor bio brat Nestor. U intervjuima je priznao kako je imao srećno detinjstvo sa bratom starijim od njega samo godinu dana.

Do 21 godine života Vuk i brat delili su sobu i živeli na Vračaru dok brat nije rešio da nastavi život dalje u inostranstvu. Glumac je priznao kako najlepše uspomene nosi sa mora gde je proveo mnoga leta. U Zadru su imali kuću sve dok nije počeo rat.

Prvi film u kojem je glumio bio je „Apsolutnih sto“. Radi se o prvencu koji ga je proslavio i koji mu je posle otvorio put prema drugim ulogama u filmovima i predstavama. Ovim je filmom Vuk pokazao kako je veliki talenat.

Autor: Sanja, Foto: Facebook

loading...

Najtraženije

Lista najlepših Srpkinja

Kao uvod u ovaj interesantan izbor napomenućemo da sama činjenica da se neko nalazi na ovoj listi govori više od bilo kog ranga. Verujemo da svaka od ovih lepotica zaslužuje prvo mesto, ali ekipa portala Poznati.info je sastavila listu … [više]

Najlepši pevači na domaćoj estradi

Naši posetioci su izabrali najlepšeg pevača na domaćoj estradi! Glasao je veoma veliki broj posetilaca ovog sajta, a neizvesnost je trajala do samog kraja. Posetioci su posle rešili tko je za njih najlepši pevač na estradi. 1) Nikola … [više]

Najlepše pevačice na domaćoj estradi

Srbija ima mnogo lepih pevačica koje imaju velik broj obožavaoca koji ih prate po njihovim koncertima. Da bi sve bilo mnogo zanimljivije rešeno je da se proglasi najlepša pevačica na domaćoj estradi, a u tesnom takmičenju pobedila je Ceca … [više]

Comments

  1. Definitivno najbolji,Vuk!!!!!

  2. Znaci najbolji i najlepsi je

  3. totalni debil…proizvod dizelaske epohe, jedan glupljih glumaca novije generacije, ako su to uoposte glumci???

Komentiraj

*