Biografije po abecedi: A, B, C, Č, Ć, D, Dž, Đ, E, F, G, H, I, J, K, L, Lj, M, N, Nj, O, P, R, S, Š, T, U, V, Z, Ž

Vuk Kostić biografija

Vuk Kostić je srpski glumac koji se proslavio mnogim ulogama kao što su one u “Maloj noćnoj muzici”, “Život je čudo”, “Klopka” te u mnogim pozorišnim predstavama”Mušica”  i serijama poput “Gorki plodovi”.

vuk kostic Vuk Kostić biografija

Glumac Vuk Kostić je rođen 22. novembra 1979. godine u Beogradu. Rođen je u poznatoj porodici filmskog i pozorišnog glumca Mihajla Pljake Kostića. Posle osnovne škole je završio 11. Gimnaziju u Beogradu, a posle nje je krenuo na FDU. Tamo je diplomirao sa predstavom “Mušica”. Bio je to početak velike karijere.

Vuk je već sa šest godina znao kako će jednog dana da bude glumac. Iako je uz pomoć oca naučio šta znači biti glumac, Vuk je priznao kako mu je od detinjstva uzor bio brat Nestor. U intervjuima je priznao kako je imao srećno detinjstvo sa bratom starijim od njega samo godinu dana.

Do 21 godine života Vuk i brat delili su sobu i živeli na Vračaru dok brat nije rešio da nastavi život dalje u inostranstvu. Glumac je priznao kako najlepše uspomene nosi sa mora gde je proveo mnoga leta. U Zadru su imali kuću sve dok nije počeo rat.

Prvi film u kojem je glumio bio je “Apsolutnih sto”. Radi se o prvencu koji ga je proslavio i koji mu je posle otvorio put prema drugim ulogama u filmovima i predstavama. Ovim je filmom Vuk pokazao kako je veliki talenat.

Autor: Sanja, Foto: Facebook

Najtraženije

JK

Jelena Karleuša uputila otvoreno pismo Ceci

Iako je Jelena Karleuša prestala da piše kolumnu za "Kurir", to je nije sprečilo da na svom facebook profilu objavi novi tekst kojim ovoga puta pored Mire Škorić žestoko napada i Cecu Ražnatović Da ne okolišam puno, nemam … [više]

karleusa

Jelena Karleuša: Keva vam je, bre, glupa, ružna i nepismena

Nova kolumna Jelene Karleuše koju piše za dnevni list "Kurir" će izgleda dići još više prašine nego prethodne. Naime, Jelena se nije libila da svima odgovori na komentare, ali prozove i one koji su je hvalili i one koji su je kudili. A šta … [više]

karleusa-tosic

Jelena Karleuša o Paradi ponosa bez dlake na jeziku

Jelena Karleuša se u svojoj kolumni za list "Kurir" osvrnula na Paradu ponosa koja je juče održana, pa je tako sa čitaocima otkrila i svoje najitimnije tajne i svoje viđenje celog događaja, bez dlake na jeziku. Koristiću svakodnevni … [više]

Comments

  1. Definitivno najbolji,Vuk!!!!!

  2. Znaci najbolji i najlepsi je

  3. totalni debil…proizvod dizelaske epohe, jedan glupljih glumaca novije generacije, ako su to uoposte glumci???

Speak Your Mind

*