Premijera: Nova pesma Stefana Kokovića!

Mladi pop pevač Stefan Koković koji je popularnost stekao učešćem u prvoj sezoni „X Faktora“ gde mu je mentor bila Emina Jahović Sandal, objavio je akustičnu verziju svog poslednjeg singla „Hajde Mala“.

Kokovic

Stefan je prošlog leta osvojio prestižnu nagradu Oskar popularnosti za letnji hit godine 2014. koji je za njega napisao prijatelj novinar Milan Popović, a za ovo leto su ostavili prvu verziju ove pesme nastale 2009. godine mnogo pre nego je Stefan odlučio da postane deo planetarno popularnog rijalitija.

Ova verzija poseduje malo provokativniji tekst, i hip hop deonice koje nisu ranije objavljivane u original verziji koja je izašla posle prve sezone „X Faktora“.

Milan je autor i prve pesme Alekse Perovića „Neću da se zaljubim“ koji je takođe bio u grupi Emine Jahović Sandal, što ga čini najuspešnijim rijaliti muzičkim autorom na Balkanu.

Autor: Goran, Foto: Privatna arhiva

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected].

Komentiraj

*