Aca Amadeus čeka suđenje u kafani

U novootvorenoj kafani na Adi Huji „Carska ohota“ bilo je baš veselo za dobar provod bila je zadužena Aleksandra Bursać i Miloš

Aca Amadeus

Aca Amadeus

Brkić a kako smo videli provodio se i Aleksandar Stanimirović iz grupe „Amadeus bend“. On je sa nekoliko drugova došao malo iza 22sata i smestio se za sto tik uz muziku i uživao u pokojoj čašici zestine ali i u dobroj muzici. Dok čeka suđenje sa bivšim suprugom Ivanom Marinovićem Aca Amedeus nije želeo ništa da priča o tome već kako nam je rekao došao je da se provede i opusti.

Carska ohota koju obavezno morate posetiti je dizajnirana u etno stilu i odiše duhom starih lovaca, čime se i opravdava ime kluba. Čitav lokal urađen je u prirodnim materijalima, u kamenu i drvetu, što doprinosi autentičnoj etno atmosferi koje se ne bi postidela ni najizvikaniji lokali na svetu.

Autor: Goran, Foto: Carska ohota

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected].

Komentiraj

*