Aca Lukas neće u emisiju sa Šašićem

Željko Šašić pokazao da je surovi profesionalac kada je pristao da se preruši u Acu Lukasa, sa kojim je u tihom ratu. Njemu je zapalao da u sledećoj emisiji “Moje lice zvuči poznato“ imitira ljutog protivnika.

Ko bi rekao da će Željko Šašić prihvatiti da se transformiše u kolegu Acu Lukasa, u sadašnjeg supruga njegove bivše žene Sonje? Kada je pritinsuo taster i video koja mu je uloga zapala kao zadatak za sledeću nedelju, Šašić je zamolio da zamene, ali to je bilo protiv pravila emisije. Pevač će stisnuti zube, progutaće svoj ponos i zaboraviti na sve nedaće koje su imali, i odigraće ulogu kao pravi profesionalac.

 

Kako saznajemo, organizatori si pokušali da dođu do Ace Lukasa, kako bi te iste nedelje bio jedan od članova žirija. Ali, kada je saznao da će ga Željko imitirati, kategorički je odbio da se pojavi u emisiji sa njim.

Autor: Goran, Foto: Facebook

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected].

Komentiraj

*