Aca Živanović: Volim da radim sa Cecom i JK!

Sve popularniji pevač Aleksandar Aca Živanovic sa svojih 23 godina ima album iza sebe, sam komponuje i piše pesme i naziva ih svojom muzikom. Kaže da ne pripadaju nikakvom žanru već da je to samo njegov stil.Neostvarena želja mu je da snimi duet sa Acom Pejovićem, sto nije isključeno.

– Radim sa dosta poznatih kolega, zovu me da pevam zajedno sa njima. Uskoro ću pevati u jednom Beogradskom klubu i radujem se jer ce napokon i Beograd moci da me čuje. Aca vredno radi i polako skuplja pesme za drugi album koji kako se on nada izaci za izdavacku kucu city records.Nastupao je sa dosta pevača kao što su naše velike zvezde Ceca Ražnatovic i Jelenom Karleuša, i rado se seća svih tih nastupa.

 

 

– Kada su njih dve u pitanju to su uvek pune diskoteke i klubovi. Recimo kada sam nastupao sa Cecom svi pevaju zajedno sa njom, zvižde, taj osećaj se ne može opisati, to se mora doziveti – završava mladi pevač.

Autor: Goran, Foto: Facebook

 

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected].

Komentiraj

*