Aco Pejović odveo porodicu u Pariz

Slavni pevač Aco Pejović odveo je svoju porodicu u Pariz kako bi nagradio ćerke za odlično ponašanje u školi. Slavni pevač je rešio da decu i sprugu odvede u jedan od najpoznatijih zabavnih parkova ne samo za decu nego i za odrasle.

aco pejović

Aco je rešio da osim poznatog parka Diznilenda, zajedno sa članovima porodice poseti i druga zanimljiva mesta u Parizu. Pa tako njihov odmor u Francuskoj ne može da prođe bez svetski priznatog muzeja Luvr i Ajfelovog tornja.

Pevač je rešio da uzme predah od mnogih nastupa i pre nego krene sa novom sezonom poseti neka od najlepših mesta u Evropi gde su bili i drugi poznati iz Srbije.

Aco je poznat kao „Kralj splavova“ gde je proveo mnogo vremena nastupajući pred publikom. Svojim brojnim nastupima je pokazao da je odlično prihvaćen od publike, a što dokazuje i svaki sledeći album koji snimi.

Autor: Sanja, Foto: Facebook

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected].

Komentiraj

*