Biografije po abecedi: A, B, C, Č, Ć, D, Dž, Đ, E, F, G, H, I, J, K, L, Lj, M, N, Nj, O, P, R, S, Š, T, U, V, Z, Ž

Adil Maksutović Biografija

Mlada zvezda u “meteoritskom” usponu, koja sa samo dva albuma i hit singlovima “Ne mogu bez tebe ja” i “Nikada” sigurno gazi stazom uspeha do najvećih muzičkih visina. Rođen je u Beogradu, gde je mnogo godina “sticao pevačku reputaciju” i velikom brzinom postao popularan pevač.

Ogroman i širok repertoar svih muzičkih pravaca, pažljivo je koncipiran sa Adilovim vokalom, koji je svakoj pesmi davao jednu novu savršenu formu i time je sticao veliku popularnost i veliku armiju novih obožavalaca i poštovalaca gde god da je nastupio.

2008. godine, Adil Maksutović izdaje svoj album prvenac, koji je imao zavidan uspeh kod publike. Pesma “Ne mogu bez tebe” bila je na mnogim listama širom zemlje i čula se na mnogim radio stanicama kod nas, a i u okruženju.

Drugi po redu album “Ljubi me po sećanju” u izdanju City Records-a sa 8 pesama, još više ga je popularisao i time je na našoj estradi zauzeo jedno od vodećih mesta koje mu zaista i pripada.

Adil je već jedan od najpopularnijih pevača beogradskog noćnog života. Nastupa u najelitnijim beogradskim klubovima. Adilov nastup simbolizuje pravu zabavu do ranih jutarnjih sati, uz obavezni brzi ritam hitova narodne muzike, pevačicu i odličan prateći bend! Njegov glas nikoga ne ostavlja ravnodušnim, njegove pesme bude najlepšu emociju!

Ovaj mladi umetnik vedrog duha, iskren i otvoren, svojom upornošću i bespoštednim radom nezadrživo napreduje i postaje još slavniji i time razvija i usavršava svoju muzičku karijeru.

Comments

  1. KOJ TI JE PRAVI PROFIL NA Facebook obozavam tebe i tvoje pesme a naravno VOLIM TVOJE GLASNE ZICE 😀

  2. sandra46 says:

    koliko adil ima godina

  3. anamarija says:

    volim te najvise na svetu ludo sam zaljubljena u tebe i zivot bih za tebe dala ljubavi moja najdrazi

  4. MC STOJAN says:

    BRATE DODAJ MALO REP AKO HOCES PUBLIKU KAO JA IMAJ SA NEKIM REPEROM DUET I DA VIDIS KOLIKO CES BITI POPULARAN

Komentiraj

*