Adil Maskutović, progovorio o drami

Adil Maskutović sinoć je bio gost kod Ognjena Amidžića gde je prvi put javno progovorio o čitavoj drami koja se dešavala između njega i njegove supruge Ane. „Ja nikada nisam želeo da pričam u privatnom životu. Novinari su od mene napravili državnog neprijatelja i od obične verbalne porodične svađe napravili haos.

Adil Maskutovic (2)

Ništa se nije desilo, jer da jeste, to bi bilo na vestima i u ozbiljnim novinama, na hronici, a ne na zabavi. To što su mi uradili je tragikomično. Mogao sam da kažem da nije istina, ali nisam. Mogao sam samo da zamolim Anu da gostujemo u emisiji „Narod pita“, ali ona nije želela.

“Hteo sam da je ljudi vide… Donekle je krivim jer je mogla da mi izađe u susret. Mi smo sad u korektnim odnosima zbog deteta. To je žena koju sam voleo 8 godina i ne možete da je iščupate iz srca preko noći“, rekao je Adil. On kaže da se sa Džejom nije čuo od početka hajke protiv njega.

„Bio sam kod njegovih drugova, u kafiću gde izlazi, ali nikako nisam mogao da ga nađem, hteo sam da ga pitam da li je to njegovo maslo ili su opet novinari nešto izmislili. On uopšte nije ništa rekao ni meni ni mojim roditeljima koje poznaje više od 20 godina“, kaže Adil i dodaje da su imali lep odnos, ali na distanci, jer on nije želeo da Džej utiče na njegov posao, ako i obrnuto.

Autor: Goran, Foto: Facebook

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected].

Komentiraj

*