Adil pevao Karleuši i Dušku Tošiću!

Fudbaler Duško Tošić juče je napunio 29 godina. Prva mu je čestitala njegova supruga, pop Diva Jelena Kareluša, koja je zajedno sa njim slavila na dva mesta. Prvo su bili na intimnoj večeri, a onda na muzici uživo sa prijateljima.

JK Adil

Juče je za nju bio jedan od najlepših dana u godini. Ona je proslavila rođendan svoga supruga sa kojim ima dve ćerkice, Atinu i Niku. Jelena, lepša nego ikada do sada i Duško koji je blistao pored svoje uspešne žene pobegli su od svih obaveza i zajedno proslavili njegov 29 rođendan. Sto i večera samo za dvoje.

Nakon toga oni su nastavili da lumpuju sa rodbinom i prijateljima. Pravo iznenađenje večeri bio je pevač Adil. On je cele večeri pevao samo za Duška i Jelenu.

“A ovako je bilo sinoć na rođendanskom partiju mog supruga… Adil je objasnio“- napisala je Jelena na svojoj Facebook stranici. I mi im želimo sve najlepše, i da još dugo slave zajedno.

Autor: Goran, Foto: Facebook

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected].

Komentiraj

*