Agatha Ruiz dominirala na Serbian Fashion Weeku

Aprilski Serbia Fashion Week otvorila je revija jedne od najuticajnijih evropskih dizajnerki, Agathe Ruiz de la Prade, koja je predstavila svoju najnoviju kolekciju jesen/zima 2014. Prepoznatljiv stil ove dizajnerke posetioce nije ostavio ravnodušnim.

Aghata Ruiz

Eksplozija boja, geometrijskih oblika i šljokica koji prevladavaju na modelima ove umetnice oduševila je brojnu publiku u hotelu Park u Novom Sadu. Ova sjajna dizajnerka je na konferenciji za novinare najavila šta će biti najaktuelnije u sezoni pred nama, te je takođe savetovala našim sugrađanima da ne budu uniformisani i jednolični, kao i da se ne oblače u tamne boje koje, kako kaže, preovladavaju u našem odevanju.

Kreatorka je našla inspiraciju u šezdesetim godinama prošlog veka i zato u njenim kreacijama dominiraju lepršavi materijali i cvetni i tufnasti dezeni. Ona smatra da je najbitnije da se žena oseti komforno u onome što nosi i da je najbitniji način na na koji ona to iznese kao i njeno držanje.

Organizacija večerašnjeg događaja nadmašila je očekivanja publike i prisutnih gostiju. Mesta su bila popunjena, a publiku su činila i veoma poznata lica iz sveta modne industrije, kao što su gospodin Donald Potard, urednica magazina Vogue, novinari sa Fashion One televizije i mnogi drugi.

Autor: Goran, Foto: Privatna arhiva

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected].

Komentiraj

*