Ajs Nigrutin biografija

Ajs Nigrutin je srpski reper poznat i pod nazivima Ajzak, Svez Nigrutin, Lepi Cavo, Ajzak itd… Snimio je mnogo pesama, a osim repanja Ajs se takmičio u rijaliti šou Veliki brat gde mu je pobeda izmakla za dlaku.

ajs nigrutin

Ajs Nigrutin je alijas za repera Vladana Aksentijevića koji se rodio 12. avgusta 1977. godine u Beogradu. Ajs dolazi iz predgrađa Beograda.

Karijeru je počeo u MC-ingu 1996. godine, a posle toga je bio deo grupe “43zla” i “Bad Copy”. U grupi “Bad Copy” je sarađivao sa Sky Wiklerom, još jednim reperom pravog imena Đorđe Miljenović i sa Timbom ili Rašidom Kurtanovićem. Veliki momenat u njegovoj karijeri je bila 1996. godina, a od tada do danas nije stao sa pesmama od kojih su mnoge bile hitovi.

Ajs je do sada ostao najviše poznat po svojim pesmama koje obiluju humorom o drogi, ali i alkoholu te seksu. Sa grupom Bad Copy je imao nekoliko uspešnica kao što su: “Najgori do sada”, “Orbod Mebej”, “Krigle”, “Sve sami hedovi”.

S Bvanom je snimio pesmu “Fujznem Džigili”,  a sa 43zla “Sve same barabe”. Iako je sarađivao s mnogima Ajs je imao hitove i kao solo reper, a to su: “Kajmak i katran”, “Nigrutinski rečeno”, “Štrokavi pazuh”…

Autor: Sanja, Foto: Screenshot Youtube

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected]

Komentiraj

*