Akcija: Mića optužio Cecu i Gogu da su lezbijke!

Goga Aleksić i Ceca Jovanović sinoć su se povatale u krevetu, gde su simulirale scene seksa. Iako su svuda oko njih na imanju mladi muškarci željni seksa, i hormoni im rade dvesta na sat, njih dve su odlučile da zadovolje jedna drugu.


Naime, Ceca i Goga završile su zajedno u krevetu, gde su jedno vreme ćaskale i smejale se. Igračica je okrenula leđa Modelsici i rekla da se privije uz nju. Ona je to uradila bez pogovora. Onda je počela akcija koju niko nije očekivao. Ceca se naložila i tako naložena napala je Gogu otpozadi sve vreme simulirajući scene seksa.

U početku je sve delovalo kao puko silumilaranje i šala dve devojke, ali sekund kasnije Cecina ruka počela je da se pomera u predelu Gogine intime. Ritam je bio sve žešći, a igračicino dahtanje sve glasnije i glasnije. Baš kao da joj prija Cecina ruka i njen vešt rad.

Lepi Mića se probudio jer su ga ove dve svojim dahtanjem trgle iz dubokog sna.

Autor: Goran, Foto: Printskrin/Youtube

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected].

Komentiraj

*