Aleksa Jelić: Beyonce je seksepilnija od Cece!

Nakon poslednjeg nastupa Alekse Jelića u šou “Tvoje lice zvuči poznato“ u kojem je odneo pobedu, gledaoci, žiri pa čak i njegove kolege ostali su oduševljeni Aleksinom energijom i talentom.

On je svojom imitacijom pevačice Bijonse „oduvao“ konkurenciju i oduševio gledaoce. Aleksa se tako našao po drugi put u ulozi žene, jer je u prvoj epizodi ovog šoua dobio zadatak da imitira Cecu. Zato je voditeljka emisije “Vikend sa Vanjom“, koja se emituje na Radiju S, morala da ga pita da li se osećao seksipilnije kao Ceca ili kao Bijonse?
– Kad sam bio Bijonse, definitivno. Ceca je imala drugačiji fazon, to je bilo više karikiranje, parodija, ali opet sa nekom mojom određenom dozom harizme.

 

– Prvo kostim su bile uske pantalone i jaknica preko toga, pa ona majica… ovoga puta je ipak bio korset a ja sam se osećao kao da sam go na scen – kaže Aleksa.

Autor: Goran, Foto: Facebook

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected].

Komentiraj

*