Aleksandar Radojičić biografija

Aleksandar Radojičić je mlada srpska nada koja svakim danom pokazuje kako se radi o velikom talentu, ne samo kada je u pitanju gluma nego i voditeljske sposobnosti kao što je šou „X Factor Adria“. Aleksandar je poznati glumac koji se proslavio ulogom u filmu „Montevideo, Bog te video!“.

glumac aleksandar radojičić

Rođen je 24. oktobra 1987. godine u Beogradu. Kao dete leta je provodio u Crnoj Gori, a mnogo je puta priznao koliko je srećan što se zadržao u Novom delu Beograda i tako imao priliku da se druži sa istim ljudima i dragim drugovima.

Nije trebalo mnogo da se počne baviti glumom, a već je sada sa samo navršenih dvadeset i sedam godina pokazao da čovek može mnogo toga postići i prije tridesete. Imao je samo sedam godina kada je krenuo na glumu, a na časove glume je išao sve do gimnazije.

Iako je već kao dete znao da bi gluma mogla da bude njegova velika ljubav, Aleksandar je posle srednje škole upisao Pravni fakultet, ali brzo se predomislio pa se upisao na FDU i nije požalio.

Osim lepog lica zbog čega je zaludeo žene ne samo u Srbiji, Aleksandar ima sreće i u ličnom životu, pa je tako otac prelepe ćerke Aje. Sreća za njega ne postoji samo u ličnom nego i u profesionalnom životu.

Jedna od najpoznatijih uloga je u gledanom projektu „Montevideo, Bog te video!“ gde je imao rolu Balerine. Unatoč tome što mu je popularnost počela da raste nakon ove uloge, Aleksandar je ostao simpatičan i skroman mladić te glumačka nada u koju se polažu velike nade.

Glumio je projektima kao što su: „Vojna akademija“, „Plavi voz“, „Pare ili život“, „Na putu za Montevideo“, „Vojna akademija 2″…

Autor: Sanja, Foto: Facebook

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected].

Komentiraj

*