Aleksandra Nakova Biografija

Aleksandra Nakova je rođena 05. avgusta 1980. godine. Po zanimanju je manekenka. Zgodna Aleksandra uspešno krči put u svetu modelinga ponosno noseći titulu Makedonska Playboy zečica. Proboj je napravila u svojoj zemlji, a onda je krenula u osvajanje Srbije, gde se slikala za magazin CKM. Radila je i za poznate brendove: Calvin Klein, Police.

Ova odlučna devojka je u detinjstvu bila razmažena, tatina ćerka. Kao i svaka jedinica dobijala je ogromnu ljubav i pažnju od roditelja, dok je u potaji maštala da postane tajni agent. Aleksandra je u dugoj vezi. Posebno je srećna kada je u prilici da putuje sa svojim dečkom, jer je ljubav najviše ispunjava. Trčanje na traci, plivanje i kik boks su najodgovorniji za njenu liniju, ali i odličnu kondiciju. Smatra da su hrabrost i izdržljivost njeni najjači aduti i ne bi volela da je okružena namćorima i negativcima. Po sopstvenom priznanju, ona je dobronamerna, iskrena i hrabra osoba kojoj je inat najgora strana. Lažljivi ljudi skloni ogovaranju je najviše iritiraju.

Aleksandra Nakova

Aleksandra Nakova

Izvor i foto: WP, pulsonline.rs

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected].

Komentiraj

*