Aleksandra Prijović: I ona se primila na fotošop! (Foto)

Izgleda da je Aleksandra Prijović dosta učila od svojih starijih koleginica. Naime, mlada zvezda u poslednje vreme se dosta ugojila, a onda je počela da fotošopira svoje fotografije na kojima više ne liči na sebe.

Prijovićeva redovno na društvene mreže postavlja svoje fotografije, uglavnom selfije pod punom šminkom. Međutim, nedavno je osvanula fotografija sa jednog njenog nastupa gde se vidi da se pevačica dosta ugojila. Njene promotivne fotografije ne mogu da se porede sa fotkama koje naprave fanovi.

Prijovićeva je angažovala Stefana Orlića, stilistu Cece Ražnatović i Lepe Brene, koji je od ne napravio nešto totalno drugačije.

Ali nažalost nije mogao da utiče na pevačicine kilograme i izdanje u kojime će je publika videti na nastupima, ili fotografijama koje nisu obrađene u fotošopu. Šta vi kažete. Obrađena Aleksandra, ili ova bez fotošopa?

Autor: Goran, Foto: Facebook

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected]

Komentiraj

*