Aleksandra Radović napravila “Burru“ u Sarajevu

Proteklog vikenda Aleksandra Radović je posetila Sarajevo kako bi održala koncert u dobro poznatom sarajevskom Coloseumu. Pre ovog događaja, pevačica nije propustila priliku da u Sarajevu u hotelu Radon Plaza, prisustvuje edukaciji i promociji nove kozmetike Burra i da sa posetiocima podeli svoje lično iskustvo.

Radovic 1

„Veoma me raduje što na našem tržištu postoje proizvodi za negu lica koji mogu da pariraju svetski poznatim brendovima po pitanju kvaliteta.

Sjajne, božanstveno hidrantne i sofisticirano mirišljave kreme iz kolekcije Burra su definitivno moj izbor. Daju mojoj koži neophodan „boost“ i kostantnu hidrataciju. Preporučujem ih svima koji traže savršen balans cena – kvalitet.“ – rekla je između ostalog pevačica.

Aleksandra Radović je potom u subotu održala koncert povodom Dana zaljubljenih u sarajevskom Coloseumu i posetiocima poklonila svoje najpoznatije hitove uz koje su Sarajlije plesali, pevali a najhrabriji su se latili mikrofona da pred svima kažu koliko vole svoju lepšu polovinu, što je pevačica pozdravila i nagradila sa Burra surprise poklonom.

Nakon Burrnog vikenda u Sarajevu, pevačica je najavila koncert u Negotinu 26.marta u Domu kulture.

Autor: Goran, Foto: Facebook

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected]

Komentiraj

*