Aleksandra Radović priredila božićni završni čas pevanja

Na završnom času zimskog semestra u školi pevanja Aleksandre Radović, predstavilo se 12 novih polaznika, budućih pop pevača a u žiriju su bili: Saša Milošević Mare, menadžer Peđa Stojnić, Tamara Dragičević i Bojana Stamenov.

Aleksandra Radovic cas

Polaznici su pred svojim najbližima i ispred žirija pevali pesme po svom izboru a najbolji među njima su dobili besplatne naredne semestre, koje će takođe voditi „mentorka“ Aleksandra Radović. Aleksandra je kao pravi Deda Mraz podelila svakom đaku poklon koji je sama upakovala i pripremila za svakog đaka ponaosob.

Članovi žirija su pravično komentarisali svakog polaznika ali su na kraju večeri zaključili da su među njima neki novi pop klinci sa velikim potencijalom da se ostvare u svetu pop muzike.
Tema završne večeri bila je Božić, pa su se tako mogle čuti planetarno popularne božićne pesme. U publici su bili i neki od članova porodice Karić, kao i poznati glumac Nikola Đuričko, jer su među polaznicima u školi bili i njihovi najbliži.

Autor:Goran, Foto:Privatna arhiva

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected].

Komentiraj

*