Alesandra Dabić uhvaćena na delu

Iako je u srećnoj vezi, pevačica koju smo upoznali u takmičenju „Prvi glas Srbije“ očigledno nije verna svome dečku. Aleksandru Dabić i popularnog frontmena grupe “Viva Romana“ Ziku Djordjevica ekipa „Paparaco lova“ usnimila je kako zagrljeni šetaju ulicama Beograda.

Aleksandra Dabic

Njih dvoje su uhvaćeni kako u više navrata razmenjuju nežnosti. Po onome što se na snimku vidi jeste kao da su na početku romanse, nema nekih posebnih ljubakanja, pa bi se moglo zaključiti da su u fazi „muvanja“.

Svo vreme ekipa „paparaco lova“ ih je pratila, vozili su se po gradu, a sledeća destinacija je bila klupica u parku kod Hrama Svetog Save, gde su gledali slike na telefonu, i smejali se.

Pao je zagrljaj. Žika je Aleksandru dovezao kući ali joj je na kraju dao i poklon roze pudlicu, znajući da očigledno Aleksandra voli plišane igračke. Ona se obradovala i pala mu u zagrljaj. Videćemo hoće li ovo simpatisanje uroditi plodom, ili se iza ovoga krije samo jedna poslovna saradnja?

Autor: Goran, Foto: Privatna arhiva

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected].

Komentiraj

*