Ana Bebić biografija

Ana Bebić je malada pevačica koja je privukla pažnju mnogih u regiji učestvovanjem u rijaliti šou “Operacija Trijumf” gde je imala najviše uspeha. Osim u pevanju Ana se oprobala i kao glumica u poznatoj seriji “Žene sa Dedinja” gde je glumila zajedno sa Milicom.

ana bebić

Milica Majstorović i Ana su se takmičile u Operaciji Trijumf nakon kojeg su pokušale da naprave veliku muzičku karijeru. U seriji su pevačice glumile prateće vokale glumcu koji je isto tako glumio pop pevača.

Ana Bebić je rođena 7. maja 1986. godine u mestu Metković u Hrvatskoj. Ana ima veliku porodicu, a veliku podršku su joj pružale sestra Zrinka i brat Ivan. Mnogo puta su članovi njene porodice dolazili u Beograd kada je Ana nastupala za Operaciju Trijumf.

Pevačica je dosada imala mnogo velikih momenata, a među njima je bio i onaj kada je pevala zajedno sa Severinom pesmu “Italiana”. Priznala je da je glavni krivac za ove veliku saradnju njezin momak Filip Miletić. Ona i Filip su se upoznali dok se takmičila u rijaliti šou.

Ana je sada član benda “FM” sa kojim želi da izgradi veliku karijeru. Ona i momak Filip se nalaze u istom bendu, a iako bi volela da se on bavi nekim drugim poslom jer je ovako uvek u studiju, Ana je srećna u vezi sa muzičarem. Iza nje su hitovi “Zato mrzim spore stvari”, “Preživeću”.

Autor: Sanja, Foto: Facebook

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected]

Komentiraj

*