Ana Kokić ima dvojinicu! (Foto)

Ana Kokić, koju ovih dana gledamo u šou programu „Tvoje lice zvuči poznato“, po svoj prilici, ima idelanu dvojnicu, na čemu bi joj pozavidele mnoge svetske zvezde. U pitanju je njena koleginica, mlada pevačica u usponu, Nataša Barišić.

Osim svojim atraktivnim izgledom, Nataša na iskusniju koleginicu podseća i odličnim glasom, te na nastupima redovno zbunjuje ljude, koji je često mešaju sa Anom.
To se redovno dešava.
– Jednom mi je na nastupu, još dok je Ana bila trudna, prišla devojka sa pitanjem gde mi je stomak. Nasmejala sam se i rekla joj da nije to stomak Ane Kokić, pružila joj ruku i upoznala se s njom. Ana je privlačna žena i to smatram komplimentom – objašnjava plavokosa pevačica.

 

U to koliko ove dve pevačice liče, mogu se uveriti svi oni koji posećuju popularne prestoničke klubove, u kojima Nataša Barišić nastupa. Osim toga, ovih dana vrti se i njen novi spot za remix pesme „Lavirint“, koja se nalazi na njenom albumu prvencu „Sasvim sigurna“.

Autor: Goran, Foto: Facebook

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected].

Komentiraj

*