Ana Kokić kao Luciano Pavarotti

Ana Kokić već danima uvežbava lik legendarnog Luciana Pavarottija kojeg će imitirati u emisiji “Tvoje  lice zvuči poznato“. Nakon preteških zadataka koje je imala u prethodne dve emisije, ovoga puta izazov je nešto lakši.

– Prva imitacija je bila laka, jer sam bila manje više statična. Druge dve su iziskivale mnogo, mnogo truda. Morala sam da učim koreografije, da izvodim razne vratomolije, što je za mene bio veliki izazov. Luciano Pavarotti će za mene biti izazov vokalno, pa ću se potruditi ta ga skinem do perfekcije – najavljuje Ana. Ona je danas na svojoj Facebook stranici objavila fotografiju na kojoj je transformisana.

 

Lepa pevačica je zbog ovog šou programa zapostavila prromociju svoje dve pesme, ali nije joj žao zbog toga. Ana će se svim silama truditi da što više puta pobedi, i da osvojeni novac pokloni nekome kome zaista treba.

Autor: Goran, Foto: Facebook

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected].

Komentiraj

*