Ana Kokić pobedila u “Tvoje lice zvuči poznato“

Ana Kokić je pobednica humanitarnog šoua „Tvoje lice zvuči poznato“ je pevačica . Pobedu su joj doneli glasovi gledalaca, a Ana je nagradu od 25.000 evra odlučila da pokloni Srni zbog koje se i rasplakala na proglašenju pobednika.

Ana TLZP

U finalnoj emisiji Ana je zadivila publiku svetskim nastupom i verodostojnim izvođenjem pesme i koreografije pevačice Pink. Iako je imala povredu noge, ona je ceo nastup odradila besprekorno.

“Žao mi je što nam je zemlja u takvoj situaciji da nemamo uslova i sredstava da nam svaki nastup izgleda ovako spektakularno“- ističe Ana, i dodaje da su ona, ali i ostali takmičari za veoma kratko vreme uspeli da urade ono za šta svetskim zvezdama treba i po pola godine.

“Pobedu ću proslaviti sa ostalim takmičarima i celom ekipom. Naravno, pridružiće nam se najmiliji kako bismo upotpunili proslavu“ – otkriva Ana.

Autor: Goran, Foto: Prva.rs

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected].

Komentiraj

*