Ana Nikolić bez šminke i frizure u noćnom provodu

Pop zvezda Ana Nikolić provodila se u popularnoj kafani “Ona Moja“. Ana je stigla oko 23h smestivši se u sto do muzike počela je da naručuje pesme. Kako je noć odmicala, ona je bila sve veselija, ali i zagrejanija od alkohola.


Te večeri u njenom društvu viđen je i dečko Ane Bebić Filip Miletić, pobednik Parova Stevan Radivojević, kao i Era Ojdanić koji je atmosferu doveo do usijanja. Naime Era je otpevao nekoliko pesama što je oduševilo goste kafane. Nikolićeva je uživala u odličnoj muzici ali i u domaćoj rakiji koja se tu noć u kafani služila na litre. Kafana Ona Moja radi pet dana u nedelji od srede do nedelje.

 
Sreda je rezervisana za Aleksandra Acka Petrovića i Katarinu Didanović, četvrtak za “Decibel bend“, petak “Akustik bend“ , subota “Tango i keš“, nedelja “Džoni i Vokersi“. Ova kafana za kratko vreme je postala glavno mesto za provod u toku nedelje.

Autor: Goran, Foto: Ona moja

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected].

Komentiraj

*