Ana Nikolić hoće da bude kao Kardašijanove

Ana Nikolić priznala je da je dobijala ponude iz Plejboja, ali da nisu uspele da se dogovore, kao i da bi rado snimila rijaliti šou u kojoj ona glumi glavnu ulogu.“Ja sam htela da pevam sa Severinom pesmu „Milion dolara“. Ona nije mogla tada, ali Nikolija je upala tu“, rekla je Ana ekipi Ekskluziva.

Ana Nikolic

Ani se sviđa ideja o rijaliti programu u kom bi imala glavnu ulogu. „Nosim se mišlju da bih mogla da napravim rijaliti u kome bih se predstavila onakva kakva jesam. Mislim da bi mene rijaliti pokazao u pravom svetlu i da se konačno veštačke nametnute slike razbiju.

Ako neka ponuda bude primamljiva, kao sestre Kardašijan, ja bih rado pristala na to“, rekla je Ana i dodala da Kardašijanovi dobijaju milionske iznose po epizodi.“Kažem da je greška i idem dalje. Nekad se zaljubite i tad pravite greške“, smatra Ana.

Autor: Goran, Foto: Facebook

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected].

Komentiraj

*