Ana Nikolić uselila Rastu u svoj stan!

Ana Nikolić uzela je Rastino prezime, a onda je novopečenog supruga uselila i u svoj stan. Pop zvezda udala se tajno 28. jula za repera sa kojim je pre toga sarađivala na svom poslednjem albumu.

Nikolic Ana

Nikolićeva je rešila da, kako ona kaže, bude prava Srpkinja, pa je uzela Rastino prezime, te se sada preziva Đurić. Pored toga, ona je svoje prijatelje šokirala jer je muža uselila u svoj devojački stan koji je sama kupila na Vračaru pre nekoliko godina.

„Ana je nekada važila za osobu koja se ložila na moćne i stituirane muškarce. Svaki njen izabranik imao je svoje nekretnine, ali ovoga puta nije tako. Nikolićevu je zaslepila ljubav prema Rasti, pa joj nije važno što on nema svoj stan, pristala je da ga useli u svoj. Porodica i prijatelji su u čudu, jer je pored toga što je uzela njegovo prezime, ona pristala da se Rasta useli u njen stan“ – priča izvor blizak ovom paru.

Nikolićeva se ne odvaja od svog supruga, pa sada pored toga što ga vodi na sve svoje nastupe, na snimanje emisija i intervjua, slikanja…

„Ana ga ja uselila u svoj stan. Po svemu sudeći ni Rasta nema problem sa tim da živi pod ženinim krovom. Ana je nekada volela svoj mir. Malo ko je dolazio u posetu u njen stan, njenu oazu mira, kako ga je ona zvala. Moralo je sve da bude sređeno pod konac. Pitanje je kako će podneti jedno muško pored sebe u stanu“ – dodaje izvor Srpskog Telegrafa.

Ostaje pitanje, da li će od sada na vratima stana stajati njeno devojačko prezime Nikolić, ili venčano Đurić.

Autor: Goran, Foto: Facebook

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected].

Komentiraj

*