Ana Nikolić: Vesna Zmijanac mi je bila uzor!

Ana Nikolić važi za veliku zvezdu i seks simbola današnjice. Pevačica je ekipi Exkluziva otkrila da je njoj kao maloj devojčici uzor bila Vesna Zmijanac, koja je u to vreme bila sinonim za seksepil, pa nas i ne čudi Anina sadašnja titula koju nosi.


– Kada sam ja imama tri godine, moja mama je slušala Vesnu Zmijanac. Znala sam sve njene pesme, a znam ih i danas i sve mogu da vam ih otpevam. Pored Vesne, idol mi je bio i Miroslav Ilić – otkrila je Ana.
Pop zvezda je otkrila da uskoro ide na otklanjanje mladeža koji ima sa unutrašnje strane nosa. Ne svojom voljim, već zato što su joj doktori to posavetovali.

 
– Fotografi mi ga često skidaju u fotošopu, pa sam u više navrata tražila da ga vrate jer bez tog mladeža sebe ne prepoznajem. Kako se on u poslednje vreme povećao, doktori su mi savetovali da ga uklonim, pa ću to i uraditi u narednom periodu – završava Ana.

 Autor: Goran, Foto: Screenshot/ Exkluziv

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected].

Komentiraj

*