Ana Nikolić: Vučića i Čedu Jovanovića bih u svoj spot! (Video)

Ana Nikolić je gostovala u emisiji „Dan sa Lejlom“ koja se emituje na Radio Pingvinu. Kada ju je voditeljka radio Pingvina pitala kako će se zvati knjiga koju će napisati, pevačica je uz široki osmeh odgovorila: “Jer kad popijem šaljem poruke sačuvaj me Bože“. Eto recimo tako će se zvati –rekla je Ana na početku.

Ana Nikolic

Neretko se u njenim spotovima pojavljuju zgodni muškarci, a kad ju je radio voditeljka Pingvina pitala kog dasu bi volela da vidi u nekom svom novom spotu, Nikolićeva je rekla:

“Recimo da mi super izgleda Aleksandar Vučić, meni lično. Ali ajde, i Čeda Jovanović. Recimo, nekog od njih dvojice bih volela da vidim u svom spotu“
Pevačica se tu nije zaustavila, pa je novo iznenađenje usledilo kada ju je Lejla pitala koji novogodišnji poklon bi volela da dobije:

“Ja bih da slete neke rode na moj krov, rekla je Ana Nikolić „kao iz topa“. Čak je i voditeljka ostala zatečena pa ju je zamolila da objasni to malo slušaocima.

“Pa neku bebu. Ja bih volela da se u sledećoj godini ili onoj tamo ostvarim u toj ulozi jer smatram da je to ono što mi nedostaje“- otkrila je Ana na talasima Pingvin radija.

Autor: Goran, Foto: Pingvin

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected].

Komentiraj

*