Ana Štajdohar Biografija

Ana Štajdohar je rođena 24. novembra 1979. godine u Beogradu. Nosi prezime koje je po izvornom poreklu slovenačko. Živi sa mamom, tatom i sestrom. Ima psa. Svoj prvi nastup održala je u veoma ranom detinjstvu, kada je sa samo četiri godine otpevala pesmu Džuli Danijela Popovića i na taj način otvorila njegov koncert.

Kao šestogodišnji solista u horu JNA pevala je povodom Dana pobede pred bistom Tita. Nakon toga počela je da nastupa i sa Kolibrijem. Završila je nižu muzičku školu, instrument klavir. Maturirala je u Petoj gimnaziji, a nakon toga upisala studije italijanskog jezika. Kaže da jako voli životinje i često smatra da su verniji prijatelji od ljudi. Izjavila je da mnogo voli da jede, posebno kaloričnu hranu, a volela bi da se ostvari na polju autobilizma tj. da usavrši svoju vožnju. Ana je bivša članica grupe Tap 011 i prvi put se srela sa Đoletom iz ovog benda u klubu XL. Kada su se sudarili Ana je otkomentarisala: “Kakav prostak”, a posle se ispostavilo da su ostvarili vrlo solidnu saradnju.

Zanima je putovanje po svetu, a ne voli ljude koji su naporni i insistiraju na ozbiljnim temama, licemerje i “uvlačenje”, nečistoću, patetiku, punjene paprike i iznutrice, tipično ženske komplekse, nemaštinu, bolesti zuba i mačke.

Ana Štajdohar

Ana Štajdohar

Izvor i foto: WP, plakatt.com, tracevi-magazin.com

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected].

Komentiraj

*