Anabela Bukva: Beograd mi jako nedostaje!

Anabela Bukva svratila je na kratko u Beograd kako bi završila snimanje novog singla “Lujke“ koji je posvetila svojim prijateljicama. Kaže da joj sve ovde jako fali, ali da joj Sarajevo prija jer je tamo našla mir.

– Celoga svog života sam u selidbama. Možete me slobodno zvati koferaš. Samo prebacujem stvari iz jednog u drugi kofer. Beograd mi nedostaje. Ovde imam dosta prijatelja, ćerka mi je to, stan. Ne mogu da sastavim deset dana a da ne dođem ovde.
Pesmu je posvetila svojim prijateljicama i provodima koje je imala sa njima. Ipak, ona je se preselila u Sarajevo kako bi sebe poštedela hajke ovdašnjih medija. Liniju je vratila šetnjom, jer kaže da mnogo šeta sa svojom ćerkicom.

 

Priznaje da joj nije teško da skuva za svoga supruga kada se vrati umoran sa posla. Obaveze oko petomesečna ćerke Blanke dele podjednako, pa tu nemaju nesporazume kao što parovi obično imaju.

Autor: Goran, Foto: Facebook

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected]

Komentiraj

*