Anabela obradovala Miu originalnim poklonom za rodjendan!

Pre samo pet godina drugarice i koleginice Mia Borisavljević i Anabela Atijas započele su poslovnu saradnju snimivši pesmu „Sto ratova“ koja i dan danas živi i peva se po klubovima. Osim poslovnog uspeha njih dve spaja i prijateljstvo jer kako Anabela ističe Mia joj je pomogla specifičnim poklonom novčanika  kada joj je bilo najteže u životu, taj gest nije bio običan vec je imao posebnu energiju.

Tim sećanjem i povodom Mijinog 31-og rođendana Anabela je rešila da je odvede i kupi joj originalan poklon u prodavnici nakita „WISH“.

Ovoga puta iznenadila je drugaricu predivnom sivom majicom sa srebrnom pločicom gde će Mia po svojoj želji izgravirati sebi nešto specifično. Atraktivnu pevačicu najviše je obadovalo što je „WISH JEWELRY“ mesto koje najviše voli, te njeni prijatelji vođeni tome kupili su joj ni manje ni više nego puno nakita, narukvica, i prsten na kome je izgravirano njeno ime.

Mia i Aabela su provele zajedno divno popodne u gradu, a da li će ove dame snimiti još neku duetsku pesmu ostaje nam da vidimo.

Autor: Goran, Foto: Facebook

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected]

Komentiraj

*